Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Γ. Λέων: “Ανήμπορη η Δημοτική Αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης να εκπληρώσει τα καθήκοντά της”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Γρηγόρης Λέων, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Λυκόβρυση – Πεύκη ΜΑΖΙ”, κατηγορεί τη δημοτική αρχή για ανικανότητα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να εκπληρώσει επιτυχώς τα καθήκοντα που έχει αναλάβει, καθώς επίσης και για αλαζονεία και αυταρχικότητα. Επίσης, ο κ. Λέων αναφέρεται σε “αοριστολογίες” της δημοτικής αρχής του Μάριου Ψυχάλη, που αφορούν θέματα όπως τα έργα που υλοποιούνται στο οικόπεδο Πέρρου (για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητική απάντηση στους δημότες) αλλά και για το summer camp, του οποίου η δωρεάν ιδιότητα άλλαξε, μιας και το κόστος είναι πλέον στα 75 ευρώ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Λέων:

“Για μία ακόμη φορά, η δημοτική αρχή έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 14ης Μαΐου 2024, η δημοτική αρχή έδειξε ένα πρόσωπο άκρως προσβλητικό, αλαζονικό, αυταρχικό με νοοτροπία “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”, τόσο απέναντι στους δημότες που παρέστησαν όσο και απέναντι στην παράταξή μας.

Η δημοτική αρχή δείχνει ανήμπορη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων που απορρέουν από τα καθήκοντα που έχει αναλάβει. Οι δημότες που παρέστησαν, εκφράζοντας τα ερωτήματα και τις εύλογες ανησυχίες τους για μια σειρά θεμάτων που ταλανίζουν την καθημερινότητά τους, έφυγαν απογοητευμένοι και οργισμένοι, διαπιστώνοντας την προφανή αδυναμία της δημοτικής αρχής να απαντήσει επί της ουσίας και να δώσει λύσεις στα ζητήματά τους.

Κύμα αντιδράσεων σε αυτό το συμβούλιο προκάλεσε η πρόσφατη παρέμβαση του Δήμου στο οικόπεδο Πέρρου, αφού πολλοί δημότες αναρωτήθηκαν -χωρίς να λάβουν καμία διαφωτιστική απάντηση- αν υπάρχει και ποια μελέτη πάνω στην οποία βασίζονται τα έργα που υλοποιούνται στον χώρο, καθώς και ποια είναι η πρόβλεψη της δημοτικής αρχής για την τελική εικόνα της πλατείας.

Άλλο ένα ζήτημα που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τελευταία και απασχολεί τους γονείς των μικρών παιδιών του Δήμου είναι το Summer Camp που είχε εξαγγείλει ο δήμαρχος και θα περιελάμβανε, σύμφωνα με τα προεκλογικά λεγόμενά του, μία εβδομάδα δωρεάν απασχόλησης για όλα τα παιδιά του Δημοτικού. Ωστόσο, και αυτή η βασική προεκλογική του εξαγγελία καταρρίφθηκε, αφού μας ενημέρωσε πως υπάρχει μόνο πλάνο τριών εβδομάδων απασχόλησης των παιδιών που από… δωρεάν μεταβλήθηκε… μαγικά το κόστος του έως τα 75 ευρώ.

Επίσης, το θέμα της διάνοιξης της Αγίας Λαύρας στη Λυκόβρυση παραμένει άλυτο, επιτείνοντας την ανησυχία των δημοτών της περιοχής, αφού πάλι ακούσαμε μόνο αοριστολογίες και… ευχολόγια από τη δημοτική αρχή, που δεν δημιουργούν άμεσες ελπίδες επίλυσής του.

Εμείς, ως “Λυκόβρυση-Πεύκη ΜΑΖΙ”, έχουμε αποφασίσει να αντιδρούμε δυναμικά σε κάθε αντιθεσμική και προσβλητική συμπεριφορά της δημοτικής αρχής. Παρά τις απρόκλητες επιθέσεις λάσπης που δεχόμαστε συστηματικά από τη δημοτική αρχή όλο αυτό τον καιρό, δηλώνουμε απερίφραστα πως θα συνεχίσουμε να έχουμε την ανάδειξη της αλήθειας ως μόνιμο οδηγό μας και τη διασφάλιση των συμφερόντων των δημοτών μας ως πρώτη επιλογή, μακριά από κούφιες εξαγγελίες, επικοινωνιακά τρικ και ψέματα”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ