Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Νέες προσθήκες στη «Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης»

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι συντάσσονται με την παράταξη «Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης».

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος καλωσορίζει στη «Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» τον εκδότη, συγγραφέα και πολιτικό επιστήμονα κ. Χάρη Πάτση.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς για τη νέα συνεργασία επεσήμανε:

Μεγάλη Ικανοποίηση για τη ” ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ” και Καλό για τον Δήμο μας, η Ποιοτική Ενίσχυση μας με τον Εκδότη, Συγγραφέα, Πρόεδρο των Συλλόγων Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Γυμνασίου Κηφισιάς, Χάρη Πάτση.

Δραστήριο μέλος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου μας και με πυκνή Πολιτιστική δράση σ’ Ελλάδα κι εξωτερικό.

Η Οικογενειακή εκδοτική κι επιχειρηματική Εμπειρία θα είναι πολύ Χρήσιμη στον Σύγχρονο Δήμο Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης.

Μαζί θα συνεχίσουμε με Δημιουργικό Κέφι, το ίδιο που Συνεισέφερε για την Ανέγερση της Σύγχρονης Πτέρυγας του Ιστορικού 1ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς που σύντομα παραδίδεται.

Ο κ. Χάρης Πάτσης δήλωσε από μέρους του:

Με ιδιαίτερη χαρά επισημοποιώ σήμερα τη συνεργασία μου με τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο προσβλέποντας στην από κοινού καλλιέργεια δράσεων που θα αναμορφώσουν τους τομείς της Παιδείας και του Πολιτισμού προς όφελος όλων των πολιτών του Δήμου μας.

Βιογραφικό του κ. Χάρη Πάτση

Γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι γιος του ομώνυμου Έλληνα εκδότη – παιδαγωγού Χάρη Πάτση και συνεχιστής του έργου αυτού δραστηριοποιούμενος εκτενώς στον χώρο των Γραμμάτων και του Πολιτισμού.

Έχει παρακολουθήσει ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών στην αλλοδαπή και τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τις πολιτικές επιστήμες.

Η οικογένειά του συνδέεται με την Κηφισιά από το 1950. Στα κοινά του Δήμου μας συμμετέχει εθελοντικά τα τελευταία έτη μέσω της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Κηφισιάς “Γεώργιος Δροσίνης” και 1ου Γυμνασίου  Κηφισιάς

Ως ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται και η προσωπική του συμβολή στην ανέγερση της νέας πτέρυγας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς.

 

Μ. Γεωργαντάς

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Σκιτσογράφος Εμμανουήλ (Μάνος) Γεωργαντάς, ο οποίος θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

 

 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος για τη νέα συνεργασία επεσήμανε: “Υποδεχόμαστε στη “ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ” , τον Γνωστο Κηφισιωτη και Σκιτσογράφο Μάνο Γεωργαντά. Ενεργός Πολίτης και μέλος Συμβουλίων του Δήμου και του Συλλόγου των “ΚΗΦΙΣΙΩΤΩΝ” . Ο Μάνος με τις καταβολές και τη δράση του, συνδυάζει τη Νοσταλγική με τη Σύγχρονη Κηφισιά. Σκιαγραφεί ήδη με το πενάκι του, το κοινό μας Όραμα για Μέλλον με Καινοτομίες. Για τον Ανθό που ακόμα Χαμογελά : Την Κηφισιά μας !”

Ο κ. Γεωργαντάς δήλωσε: «Ο Γιώργος Θωμάκος με τίμησε με την πρόσκληση του να συμπορευτούμε στην «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ». Δεν θα αναλωθώ σε μεγάλες κουβέντες και υποσχέσεις. Η Κηφισιά είναι η αγαπημένη μου, έχω μεγαλώσει μαζί της, έχω ζήσει ένα κομμάτι από το παρελθόν της και αισιοδοξώ για το μέλλον της. Μέλλον ελπίδας, για το οποίο το ήθος του Γιώργου Θωμάκου είναι η ισχυρότερη εγγύηση».

Βιογραφικό κ. Εμμανουήλ (Μάνου) Γεωργαντά

Ο κ. Εμμανουήλ Γεωργαντάς γεννήθηκε και κατοικεί με τη σύζυγό του και τους δύο γιούς του στην Κηφισιά, τόπο που έζησαν 3 γενεές προγόνων του.

Υπηρέτησε τον Δημόσιο Τομέα σε υψηλές θέσεις ενώ ασχολήθηκε ερασιτεχνικά αλλά και επαγγελματικά με τη σκιτσογραφία.

Έχει υπηρετήσει τον Δήμο Κηφισιάς ως μέλος Δ.Σ της Κοινωνικής Μέριμνας

και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου.

Είναι ενεργό μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου των Κηφισιωτών

 

Γ. Σούρπης

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και ο τ. Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Σούρπης, ο οποίος θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

 

 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος επεσήμανε:

Χαρά και Τιμή για τη “ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ –ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ”, η Αποδοχή από τον Πολύ Γνωστό Συμπολίτη μας, Παραγωγό – Φυτωριούχο Γιάννη Σούρπη, της πρότασης Συνεργασίας.

Ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και η Οικογένεια του, είναι ταυτισμένοι με την Ιστορία, την Ανάπτυξη και το Περιβάλλον της Πόλης και πιο ειδικά, της Πολιτείας, του Κοκκιναρά, του Πεντελικού.

Εκφράζει την Πρωτογενή Παραγωγή του Δικού μας Τόπου. Καλλιεργεί αυτό ακριβώς το Προϊόν της Κηφισιάς και γι’ αυτό θα γίνει Ιδανικός Εκπρόσωπος του Ανθρώπινου και Πράσινου Δήμου που Στοχεύουμε.

Ο κ. Γιάννης Σούρπης δήλωσε:

Η ενεργός συμμετοχή των ανθρώπων που αγαπούν πραγματικά αυτή την πόλη είναι καθοριστική.

Αποφάσισα να στηρίξω τον Γιώργο Θωμάκο, έναν άνθρωπο ηθικό, τίμιο και μεθοδικά εργατικό. Έναν Δήμαρχο που άφησε έξω από τον Δήμο τις πολιτικές του πεποιθήσεις και συνεργάστηκε με όλους όσοι αγαπούν αυτή την πόλη.”

Βιογραφικό σημείωμα του κ. Γιάννη Σούρπη

Ο Γιάννης Σούρπης γεννήθηκε στην Κηφισιά από Κηφισιώτες γονείς τον Τάσο και την Αλεξάνδρα Σούρπη. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Ασχολείται με την φυτοκαλλιέργεια και την ανθοκομεία στην οικογενειακή του επιχείρηση.

Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς.

 

Γ. Τσιμόπουλος

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Γιάννης Τσιμόπουλος, Στέλεχος Ασφαλιστικής Εταιρίας, ο οποίος θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

 

 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος για τη νέα συνεργασία επεσήμανε:

«Με ιδιαίτερη Χαρά, υποδεχόμαστε στη “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ  –  ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ  –  ΕΚΑΛΗΣ”  τον 37  χρόνο  Στέλεχος Ασφαλιστικής Εταιρίας Γιάννη Τσιμόπουλο.  

Είναι Πολιτικός Επιστήμων, κάτοχος δυο Μεταπτυχιακών και παρά τις Οικογενειακές κι  Επαγγελματικές  υποχρεώσεις του, συμπληρώνει συνεχώς τις  Επιστημονικές γνώσεις  ολοκληρώνοντας  και  τρίτο Μεταπτυχιακό   στην Τραπεζική  και Ασφαλιστική  Διοίκηση  ( ΕΚΠΑ ).                                           

Η Αγάπη του στην Πόλη που Γεννήθηκε και μεγαλώνει το Παιδί  του, μαζί με το Μεγάλο Ενδιαφέρον του για την Αυτοδιοίκηση τον οδηγούν ως Υποψήφιο σε  διαδοχικές Δημοτικές εκλογές.                      

Με τη Βοήθεια του Γιάννη,  ο Δήμος Κηφισιάς θ’ ανέβει ακόμη πιο Ψηλά !».

Ο κ. Τσιμόπουλος δήλωσε: «Η Κηφισιά, η πόλη που αγαπώ βαθιά, χρειάζεται με την ίδια σοβαρότητα και ευθύνη να συνεχίσει να εξελίσσεται σε μια πόλη πρότυπο! Συντάσσομαι με τον Γιώργο Θωμάκο, έναν άνθρωπο ηθικό και εργατικό και μόνη μας έννοια είναι εύρεση λύσεων στις πραγματικές ανάγκες του Δήμου μας και όλων των κατοίκων. Ας αφήσουμε τις πράξεις να μιλήσουν».

Ο κ. Τσιμόπουλος, προέρχεται από τη Δημοτική Παράταξη «Αλλάζω την Πόλη μου”, με την οποία συμμετείχε στις τελευταίες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Βιογραφικό κ. Τσιμόπουλου

Ο κ. Τσιμόπουλος είναι 37 ετών και εργάζεται από το 2004 στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα σε ασφαλιστική Εταιρία.

Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι  κάτοχος Μεταπτυχιακού στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές (Παν. Πειραιά), Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών (Οικονομικό Παν. Αθηνών) ενώ ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μ.Β.Α. με ειδίκευση την Τραπεζική και Ασφαλιστική Διοίκηση (ΕΚΠΑ).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ