Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Δήμος Κηφισιάς: Δώρο λίπασμα στους κατοίκους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα κομποστοποίησης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Κηφισιάς συνεχίζει να επιβραβεύει τους κατοίκους που ακολουθούν καλές πρακτικές στον τομέα διαχείρισης των απορριμμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, προσέφερε συνολικά 1,5 τόνο εδαφοβελτιωτικό λίπασμα, από μία συσκευασία των 20L σε κάθε συμμετέχοντα στο πρόγραμμα κομποστοποίησης την Τετάρτη 13/4, Πέμπτη 14/4 και Παρασκευή 15/4.

Σημαντική είναι η ανταπόκριση των κατοίκων και των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα του Δήμου Κηφισιάς. Κάθε μήνα συλλέγονται και αποδίδονται στο κέντρο επεξεργασίας 25-30 τόνοι βιοαποβλήτων.

 

 

Οι ποσότητες του εδαφοβελτιωτικού λιπάσματος που διανεμήθηκαν παράχθηκαν στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης (ΕΜΑΚ) απορριμμάτων, του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).

Η διανομή του εδαφοβελτιωτικού λιπάσματος έγινε από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Σκορδίλη, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες για το πρόγραμμα της κομποστοποίησης και άλλες «πράσινες πρακτικές» που αναπτύσσονται στον Δήμο.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ