Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Ανανέωση στη «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης»

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη συνεργασία του με νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Αρχικά, η  κα Αναστασία Σούλτου θα συμμετέχει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:
Μέσα στη Θλίψη των ημερών , Υποδεχόμαστε με Αισιοδοξία τη Νέα Συνάδελφο Αναστασία Σούλτου . Έτοιμη να Προσφέρει Δυναμικά και στον Δήμο μας , όπως κάνει για πολλά χρόνια , στην “Εθνική Αλληλεγγύη” , Δημοτική Επιτροπή Ισότητας , Σοροπτιμίστριες , “Lions”. Η έντονη Κοινωνική δράση της , θα είναι αρωγός μας , να Συνεχίσουμε με Περισσότερο Κέφι για Προσφορά.
Η κα Σούλτου επεσήμανε: «Εκφράζω δημόσια τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου να συστρατευθώ μαζί του. Η αγάπη μου για τον Δήμο μας με ώθησε στο να αποδεχθώ την πρόταση του. Με όλες τις δυνάμεις μου θα εργασθώ μαζί στον αξιόλογο συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών» για την επίτευξη των στόχων του» .
Η Anastasia Soultou εργάστηκε για μια 15ετία και πλέον ως Υπεύθυνη Δημοσιών σχέσεων σε μεγάλο όμιλο Ξένων Γλωσσών. Είναι μητέρα μιας κόρης.
Η κα Σούλτου έχει επιδείξει σημαντική εθελοντική κοινωνική και περιβαλλοντική δράση. Συμμετείχε σε αναδασώσεις του Πεντελικού όρους που αποτελεί πνεύμονα της περιοχής μας και ολόκληρης της Αττικής.
Εθελοντικά προσέφερε μέσω της οργάνωσης Εθνική Αλληλεγγύη συμπαράσταση και στήριξη σε συνανθρώπους μας που επλήγησαν τα τελευταία χρόνια από την οικονομική κρίση. Συμμετέχει επίσης σε πληθώρα δράσεων κοινωνικού ενδιαφέροντος μέσω των Lions.
Η κα Σούλτου εργάζεται με όλες τις δυνάμεις της για τον Δήμο Κηφισιάς μέσω της ΔΕΠΙΣ Κηφισιάς( Δημοτική Επιτροπή Ισότητα Δήμου Κηφισιάς) καθώς και των Σοροπτιμιστριών Εκάλης- Κηφισιάς .
Ακόμη, τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και ο Οδυσσέας Κοντούκας.
Ο κ. Κοντούκας είναι φωτογράφος και διατηρεί μαζί με την αδελφή του συναφή οικογενειακή επιχείρηση στη Νέα Ερυθραία. Συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε «Με τη σκέψη μας στην οδύνη των οικογενειών που θρηνούν και στην Ελληνική Κοινωνία που προσπαθεί να συνέλθει συνεχίζουμε τα βήματα για το μέλλον του Δήμου μας.
Ο Οδυσσέας Κοντούκας, διατηρεί στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας την οικογενειακή επιχείρηση του γνωστού φωτογραφείου. Εκπροσωπεί τη δημιουργική και επιτυχημένη γενιά νέων επαγγελματιών. Ο σύγχρονος λόγος και τρόπος δράσης του θα τους εκφράσει απόλυτα».
Ο κ. Κοντούκας επεσήμανε: «Καταρχήν εκφράζω δημόσια τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Συστρατεύομαι με τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο γιατί πιστεύω στην ικανότητα και την εντιμότητα ώστε να συνεχίσει με ακόμη περισσότερη δύναμη το πετυχημένο έργο του. Θα βάλω τις δυνάμεις μου για να συνεισφέρω τα μέγιστα στον Δήμο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Εύχομαι οι συνδημότες μου να με εμπιστευτούν και να με τιμήσουν».
Ο Οδυσσέας Κοντούκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ερυθραία.
Ασχολήθηκε με τη Φωτογραφία, σπουδάζοντας στο campus college Κηφισιάς.
Οι γονείς του (Αριστείδης Κοντούκας, Πατρίτσια Αγουρίδα) λειτούργησαν το 1977 φωτογραφείο στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας. Την οικογενειακή επιχείρηση διατηρεί σήμερα ο ίδιος μαζί με την αδελφή του.
Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Δημ. Βικέλας, το διάστημα 2019-21.

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Κωνσταντίνος Λιάπης.

 

 

Ο κ. Λιάπης συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος τόνισε: “Η συμμετοχή Τεχνικών Ειδικοτήτων και Μηχανικών  είναι πολύτιμη για κάθε Δημοτικό Συνδυασμό. Ο Πολιτικός Μηχανικός Κωνσταντίνος Λιάπης,  με μεγάλη εμπειρία σε μελέτες και μεγάλα δημόσια έργα, ενισχύει σημαντικά το στελεχιακό δυναμικό της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ». Η συμμετοχή του μαζί μας στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές και στη συνέχεια στα όργανα του Δήμου μας θα είναι χρησιμότατη.

Ο κ. Λιάπης επεσήμανε: «Εκφράζω δημόσια τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά, πηγάζει μέσα από την αγάπη μου για την περιοχή μας. Με τις γνώσεις μου ως Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, θα επιδιώξω να συμβάλλω όχι μόνο στην βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας αλλά και στην εξέλιξη σε θέματα αιχμής καθώς και στην διεκδίκηση μεγάλων έργων Υποδομής που αποτελούν βασικούς πυλώνες του προγράμματος της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ -ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ». Εκτιμώντας το έργο, την ευγένεια και  την ακεραιότητα του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου συστρατεύομαι μαζί του. Και όντας θιασώτης της φιλοσοφίας «ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ-ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ», ευελπιστώ να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στο σημαντικό έργο του Δημάρχου μας το οποίο ο κόσμος του Δήμου μας εγκρίνει και υπερψηφίζει εδώ και πολλά χρόνια!!!

Ο κ. Κωνσταντίνος Λιάπης είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, M.Sc.

Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, με μεγάλη εμπειρία σε μελέτες & κατασκευές ιδιωτικών & δημοσίων έργων.

Έχει διατελέσει επί σειρά ετών πραγματογνώμονας του ΤΕΕ καθώς και Εργοταξιάρχης Μηχανικός σε μεγάλα δημόσια έργα. Υπήρξε Διευθυντής σε μεγάλη Τεχνική Εταιρεία που δραστηριοποιείτο στην Ελλάδα και στην Γερμανία ενώ είναι σύμβουλος σε μεγάλες Τεχνικές Εταιρείες σε θέματα Ασφάλειας & Υγείας των εργαζόμενων.

Έχει υπηρετήσει τον Δήμο Κηφισιάς  ως μέλος του ΔΣ της «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ» ΑΕ.

Συμμετέχει σε πολλές εθελοντικές δράσεις για την υποστήριξη των ακριτικών νησιών μας.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ