Ελάτε στην παρέα μας

Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας για την επικείμενη κακοκαιρία

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπτσώνας εν όψει του κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται να επηρεάσει και την Αττική τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τμήματος καθαριότητας του Δήμου συνεργεία του τμήματος καθαριότητας θα βρίσκονται σε επιφυλακή με φορτωτές, φορτηγά και προσωπικό και θα ρίξουν αλάτι στους δρόμους στο πλαίσιο της πρόληψης των επιπτώσεων του φαινομένου.

Για τους κατοίκους των περιοχών Αγ. Μηνά, Γαλήνης και Αγ. Γεωργίου όπου οι δρόμοι είναι κατηφορικοί, θα μοιραστούν από τα αρμόδια συνεργεία της πόλης σάκοι με αλάτι , με σκοπό την περαιτέρω διευκόλυνση και προστασία τους από ενδεχόμενη χιονόπτωση και παγετό.

Ακόμα όσοι κάτοικοι το επιθυμούν, θα έχουν την δυνατότητα να προμηθεύονται σάκους με αλάτι που θα διατίθενται το Σάββατο και την Κυριακή (22-23/01) από τις 8:00 έως τις 15:00 στο παλιό εργοστάσιο Καχραμάνογλου (Κων/πολεως 51) και στο παλιό δημαρχείο Δραπετσώνας (Αγ. Πολυτεχνείου και Καραϊσκάκη) .

Τέλος, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών από το βράδυ του Σαββάτου στις 20:00 θα είναι διαθέσιμη η θερμαινόμενη αίθουσα στον 4ο όροφο του δημοτικού κτηρίου στην οδό Αφάρας και Αναλήψεως στη Δραπετσώνα, προκειμένου να φιλοξενηθούν εκεί όσοι πολίτες έχουν ανάγκη.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ