Νέα δήλωση του δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας για το Σχιστό

0

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος, στην οποία αναφέρει ότι μετά τον δήμο Πειραιά σειρά πήρε ο δήμος Περάματος για να διεκδικήσει τον χώρο του Σχιστού για τα απορρίμματα του, τονίζοντας παράλληλα ότι ο λαός του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας δεν θα επιτρέψει καμιά νέα επιβάρυνση.

Αναλυτικά:

«Μετά τον Δήμο Πειραιά, ήρθε τώρα και ο Δήμος Περάματος και ζητάει από την εκκλησία να του παραχωρηθεί χώρος στο Σχιστό για να δημιουργήσει Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων της δικής του πόλης (!).

Για άλλη μία φορά δηλώνουμε ρητά προς όλες τις κατευθύνσεις ότι: η περιοχή του Σχιστού αποτελεί την είσοδο της πόλης μας. Για δεκαετίες ολόκληρες τη χρησιμοποιούσαν για να μεταφέρουν ό,τι πιο ρυπογόνο και ο,τι πιο επιβλαβές για τις πόλεις τους στη δική μας αυλή.
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΙΣΤΟ.

Ο λαός του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας δεν θα επιτρέψει καμιά νέα επιβάρυνση. Αντίθετα, μαζί με τη Δημοτική του Αρχή, θα παλέψει για την απομάκρυνση των ρυπογόνων δραστηριοτήτων που μας έχουν φορτώσει εδώ και δεκαετίες.

Ας το καταλάβουν όλοι καλά, είτε έχουν, είτε δεν έχουν ιδιοκτησία στο Σχιστό. Σ’ αυτόν τον Δήμο ζούν άνθρωποι που έχουν το δικαίωμα να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε μία πόλη χωρίς ρυπογόνες δραστηριότητες. Θα φροντίσουμε όλοι εμείς μαζί γι’ αυτό.»

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.