Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018: Ξεκινά η μεγαλύτερη πολιτιστική γιορτή των βορείων προαστίων

0

Με την κορυφαία Ελληνίδα pop star Έλενα Παπαρίζου ανοίγει το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, που θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουλίου, στο Αίθριο Θέατρο.

Τις 13 εκδηλώσεις και τους συντελεστές τους που θα φιλοξενήσει το φετινό Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου παρουσίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, στη Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε για την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του Φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 αποτελεί μία συνάντηση μεγάλων ονομάτων της ελληνικής μουσικής σκηνής και πολλών ακόμα δημοφιλών καλλιτεχνών από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου και του χορού, σε ένα περιβάλλον γνώριμο, όπου εδώ και 11 χρόνια καλλιτέχνες και θεατές έχουν μοιραστεί μοναδικές στιγμές.

Μετά την Έλενα Παπαρίζου τη σκυτάλη παίρνουν ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος, η ταλαντούχος ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου, η αγαπημένη λαϊκή ερμηνεύτρια Γλυκερία, οι δημοφιλείς στο νεανικό κοινό Stan και REC, οι διαχρονικοί “The Idols 60’s”, ενώ την αυλαία του Φεστιβάλ ρίχνει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η εκρηκτική Άννα Βίσση.

Η θεατρική παράσταση «Η Δίκη του Σωκράτη» με τον Γιάννη Μόρτζο, η συναυλία του Σπύρου Αρσένη «Μια φεγγαράδα είναι η Ελλάδα», η μοναδική χορευτική παράσταση αργεντίνικου τάνγκο “Buenos TangosRomper el piso”, το μουσικό αφιέρωμα στον συνθέτη Θεόδωρο Πολυκανδριώτη με τον Σπύρο Πολυκανδριώτη, το αφιέρωμα στους μεγάλους λαϊκούς καλλιτέχνες Βασίλη Τσιτσάνη και Στέλιο Καζαντζίδη, με τον Γιώργο Υδραίο και τη Μαρία Σουλτάτου, και η θεατρική παράσταση «Βάτραχοι» συνθέτουν ένα ποικίλο πρόγραμμα εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, δήλωσε:

«Σταθερή πεποίθησή μας είναι ότι ο πολιτισμός είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια. Για αυτό και σε αυτό το καλλιτεχνικό ταξίδι θέλουμε οι ταξιδευτές να είναι πολλοί. Θέλουμε το Φεστιβάλ μας να είναι προσιτό σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας. Θέλουμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή για αυτό και φέτος, έχουμε εξασφαλίσει τιμές προσιτές για όλους, τιμές προνομιακές για τους κατόχους Artemis card και πολλές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε όλους, καλλιτέχνες και θεατές στο φιλόξενο Μαρούσι για να μοιραστούμε στο αίθριο θέατρο και φέτος μοναδικές βραδιές πολιτισμού».

Τη Συνέντευξη Τύπου για το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες Βασίλης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μόρτζος, Σπύρος Πολυκανδριώτης κ.ά.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.