Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Τον Σωκράτη Φάμελλο επισκέφθηκε η Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη για το καφεκοπτείο στη Λυκόβρυση

Δημοσιεύθηκε

στις

Tον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Σωκράτη Φάμελλο, επισκέφθηκε στο γραφείο του, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, κ. Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη.

Ο λόγος της επίσκεψης ήταν να ενημερώσει τον υπουργό για τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί στην περιοχή της Λυκόβρυσης η λειτουργία της επιχείρησης επεξεργασίας καφέ και τσαγιού KUDU, η οποία εδράζεται στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 47.

Η κ. Μ. Πατούλη συνοδευόταν από τα μέλη της Επιτροπής Κατοίκων Λυκόβρυσης κ. Σταυριανή Στεφάνου, συγγραφέα και κ. Βάσω Κότη, τα οποία και εξέθεσαν στον υπουργό τις απελπιστικές συνθήκες υπό τις οποίες είναι αναγκασμένοι να ζουν οι κάτοικοι της περιοχής τούς τελευταίους οκτώ μήνες, ενώ κατέθεσαν και σχετικό υπόμνημα με όλα τα στοιχεία που αφορούν στη λειτουργία της εν λόγω επιχείρησης.

Από την πλευρά της, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος επιβεβαίωσε στον υπουργό τη σοβαρότητα του προβλήματος, ενώ παράλληλα τον ενημέρωσε για τα όσα συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης στη σχετική συνεδρίαση για το θέμα αυτό.

Ο κ. Φάμελλος έδειξε ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση για το ζήτημα και δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία για να διερευνηθεί περαιτέρω, απευθυνόμενος στη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και αποστέλλοντας τον σχετικό φάκελο στους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος. Μάλιστα, διαβεβαίωσε την κ. Πατούλη ότι θα υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία μαζί της για να ενημερώνεται αναφορικά με την πορεία του θέματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ