«Παλαίμαχοι Χολαργού VS Βουλή των Ελλήνων»: Αγώνας αγάπης και προσφοράς για την «Κιβωτό του Κόσμου»

0

Η Αθλητική Ένωση Χολαργού, ως ένας οργανισμός ευαισθητοποιημένος σε θέματα κοινωνικού χαρακτήρα, συνεχίζοντας μέσα από παρεμβάσεις που σκοπό έχουν την στήριξη ομάδων που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαιτέρως στα παιδιά, ανακοινώνει την πραγματοποίηση φιλικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ παλαιμάχων αθλητών του συλλόγου μας και της ομάδας της Βουλής των Ελλήνων.

Ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού θα λειτουργήσει ως κάλεσμα για ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου», παιδιά της οποίας θα είναι καλεσμένα και θα αγωνιστούν στο ημίχρονο του αγώνα των παλαιμάχων και της Βουλής.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Η δράση ενίσχυσης της ομάδας «Κιβωτός του Κόσμου» θα διαρκέσει από σήμερα μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συλλογή τροφίμων, οικονομική ενίσχυση με κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς της «Κιβωτού» κ.ά.

Η οικογένεια του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού, οι παλαίμαχοι Αθλητές του και η ομάδα της Βουλής των Ελλήνων σας περιμένουν όλους να ενισχύσετε το έργου της «Κιβωτού» και του Πάτερ Αντώνιου.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.