Μεγάλο ενδιαφέρον στη δράση «Άνοιχτός Καφές στην Κηφισιά»

0

Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η δράση «Ανοιχτός Καφές στην Κηφισιά: Αισθητική και Ιατρική Κοσμετολογία», στην οποία προσήλθε μεγάλο κοινό όπου έδειξε ενδιαφέρον για τις ομιλίες.

Τη διαχείριση της εν λόγω δράσης ανέλαβε η Αντιδήμαρχος Ασπασία Νίνα Βλάχου παίρνοντας την σκυτάλη από τον κ.Βαγγέλη Αυλήτη, Αντιδήμαρχο πλέον Προσωπικού, Οικονομικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Την κα.Βλάχου προσφώνησε στις φιλόξενες σάλες του εμβληματικού Κηφισιώτικου ζαχαροπλαστείου «Βάρσος» ο κ.Αλέξανδρος Σουλαχάκης, Διευθυντής Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας και Πληροφορικής του Δήμου Κηφισιάς, ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους ομιλητές για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

 

Η κα.Βλάχου διαβεβαίωσε ότι το ενδιαφέρον του Δήμου παραμένει αμείωτο σε ότι αφορά τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, και κάλεσε όλους τους Δημότες και όχι μόνο να στηρίξουν σε όλες τις εκφάνσεις της τη λειτουργικότητα και άρα και ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων.

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας

Ο κ.Φραγκίσκος Θεοφύλακτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Prisma Consulting, η οποία σε συνεργασία με το Δήμο Κηφισιάς θα υλοποιήσει το Πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς, που πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά, ανακοίνωσε την έναρξη της υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα, η οποία θα ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα θα παρέχει δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη μέσω Εργαστηρίων Επιχειρηματικότητας με σκοπό την ανάπτυξη και ενδυνάμωση των επιχειρηματικών δεξιοτήτων τους.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε η παρουσία του κ.Μάρκου Πανέττα, Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς, ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «μαζί με την Αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας, κα.Βλάχου, θα προωθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας την τοπική επιχειρηματικότητα».

Όλα όσα ειπώθηκαν από τους ομιλητές

Οι παρουσιάσεις των ομιλητών του Ανοικτού Καφέ ξεκίνησαν με την κα.Ελευθερία Πρίνου, ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια των επιχειρήσεων «Dr.Prinou», η οποία αναφέρθηκε στη δημιουργία και ανάπτυξη της εταιρείας της. Σκοπός της ομάδας της είναι η συνεχής ενημέρωση για τις νέες και πρωτοποριακές θεραπείες αντιγήρανσης. Η συμβουλή που θα έδινε στα νέα παιδιά που είναι τώρα στο ξεκίνημα τους και θέλουν να δημιουργήσουν κάτι δικό τους, είναι να αγαπάνε πολύ αυτό που θέλουν να κάνουν γιατί μόνο έτσι θα το κάνουν καλά.

Η κα.Σκουτέλη, Ιατρός Δερματολόγος, αναφέρθηκε  αναφέρθηκε στον καρκίνο του δέρματος και στα άτομα που θεωρούνται υψηλού κινδύνου για να εμφανίσουν μια
τέτοια μορφή καρκίνου. Τέλος, μας μίλησε για την Αισθητική Δερματολογία και για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί και η ίδια στο ιατρείο της.

Ο κ.Σφακιανάκης, ιδιοκτήτης των κομμωτηρίων ΤΕΟ, αναφέρθηκε στη
γνωριμία του με την AVEDA και για τη μετέπειτα συνεργασία του με την Estee
Lauder, και η κα.Κλαίρη Βενούκα, General Brand Manager της AVEDA, μίλησε για το πως η
τέχνη και η επιστήμη των αγνών εκχυλισμάτων λουλουδιών και φυτών
συναντά και ενώνεται με την κομμωτική τέχνη και το επιχειρείν του
μέλλοντος.

Η επόμενη δράση επιχειρηματικότητας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη
19 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Κηφισιάς, και αφορά τη μαθητική
εκδήλωση επιχειρηματικότητας με ακροατήριο μαθητές των Λυκείων
του Δήμου Κηφισιάς.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.