Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Προκήρυξη για επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας προκηρύσσει την διαδικασία για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

Όπως αναφέρεται, ως «Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης» επιλέγεται πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας, ενώ δεν μπορεί να επιλεγεί αιρετός Δήμου, Περιφέρειας ή Βουλευτής.

Ως προς το αξίωμα του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης» ισχύουν τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα που προβλέπονται από το άρθρο 14 του Ν.3852/2010 και για την επιλογή του λαμβάνεται απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μυστική ψηφοφορία και με πλειοψηφία των τριών πέμπτων (3/5) των παρόντων μελών του και η θητεία του, ακολουθεί την θητεία των δημοτικών Αρχών.

Η επιλογή θα γίνει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 27η Νοεμβρίου 2019. Σημειώνεται, ότι οι αιτήσεις – δηλώσεις των ενδιαφερόμενων για την υποψηφιότητά τους υποβάλλονται απευθείας στο Δημοτικό Συμβούλιο, συνοδευόμενες από βιογραφικό σημείωμα, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που κατά την κρίση του κάθε υποψηφίου θα ενισχύσει την υποψηφιότητά του.

Πληροφορίες παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γραμματεία Δημοτικού Συμβουλίου : κος Κωνσταντίνος Πλέσσας, τηλέφωνο επικοινωνίας 2132049085 και από την κα Γιαννούση Θεοδώρα, τηλέφωνο επικοινωνίας 2132049007.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ