Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Συμμετοχή της Εθελοντικής Ομάδας Πυρασφάλειας Νέας Πολιτείας Ωρωπού στο 1ο Forum Εθελοντικής Προσφοράς

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, η νεοσύστατη Εθελοντική Ομάδα Πυρασφάλειας Νέας Πολιτείας Ωρωπού συμμετείχε στο 1ο Forum Εθελοντικής Προσφοράς που διοργάνωσε για πρώτη φορά η Περιφέρεια Αττικής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ήταν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πρωτοβουλία στα πλαίσια της οποίας πάνω απο 100 ομάδες απο όλο το φάσμα του Εθελοντικού Κινήματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σημαντικές διαλέξεις , ομιλίες , να τοποθετηθούν και να γνωριστούν μεταξύ τους.

H απήχηση του Forum μάλιστα έφτασε και εκτός συνόρων. Η Επιτροπή Μεσογειακών κρατών (Intermed Commission) που ανήκει στην Σύνοδο Παραθαλάσσιων Χωρών της Ευρώπης (CPMR) και εκπροσωπεί 24 χώρες από την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και εκτός αυτής, αναφέρθηκε εγκωμιαστικά στην πανηγυρική αυτή εκδήλωση.

Αντιπροσωπεία της Ομάδας δήλωσε χαρακτηριστικά:Αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε τον περιφερειάρχη Αττικής κύριο Γιώργο Πατούλη για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία. Επίσης συγχαίρουμε την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο, αρμόδια για θέματα εθελοντισμού, κυρία Ευγενία Μπαρμπαγιάννη για την άψογη διοργάνωση και την ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία που έχουμε όλο αυτό το διάστημα μαζί της.”

Η Ομάδα συνεχίζει τις εκπαιδέυσεις των μελών της ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.  Όποιος και όποια επιθυμεί να γίνει μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Πυρασφάλειας Νέας Πολιτείας Ωρωπού να επικοινωνήσει μέσω email στο  pyrasfaleia.npoliteias@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6944376994.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ