Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Σίμος Ρούσσος: Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου και το 2023

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε σε συνέντευξή του ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος δηλώνοντας την πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου τη διοίκηση του Δήμου.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Από το 2014 που ανέλαβε η σημερινή διοίκηση, στο Χαλάνδρι έχει γίνει πολύ σημαντικό έργο σε ότι αφορά τις υποδομές, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την προάσπιση του δημόσιου χώρου, τη δημιουργία μιας πόλης φιλικής προς τον πεζό, τα εμποδιζόμενα άτομα και το περιβάλλον, μένει όμως να γίνουν πολλά περισσότερα. Ναι, θα διεκδικήσουμε την ολοκλήρωση αυτού του έργου και συνακόλουθα τη ριζική αλλαγή της εικόνας της πόλης. Οι βάσεις έχουν τεθεί στις βασικές υποδομές και η πόλη αλλάζει σταδιακά. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη έργα δεκάδων εκατομμυρίων, από την ανέγερση του νέου δημαρχείου έως τις μεγάλες αστικές αναπλάσεις, το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Cultural Hidrant, τα έργα ομβρίων, τις ασφαλτοστρώσεις και πολλά ακόμα.

Πιστεύουμε ότι, με την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων, του σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) -που πρωτοποριακά υιοθέτησε το
Χαλάνδρι από το 2019- και του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, με την ένταξη στο Σχέδιο Πόλης των ξεχασμένων περιοχών του Χαλανδρίου, έχουμε βάλει τις βάσεις για το Χαλάνδρι της επόμενης δεκαετίας. Και θα διεκδικήσουμε την πλήρη υλοποίηση αυτού του οράματος», κατέληξε ο Σίμος Ρούσσος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ