Ισχυρή στήριξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Χαλανδρίου

0

Συνεχίζεται η συνδρομή των τοπικών -και όχι μόνο- επιχειρήσεων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Χαλανδρίου, με παράδοση αγαθών ή δωροεπιταγών.

Γνωστό super market επί της Αγ. Παρασκευής 111 παραμένει έμπρακτα και σταθερά στο πλευρό της δομής, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Στο πλαίσιο αυτό παραδίδει σε τρίμηνη βάση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο δωροεπιταγές, για την κάλυψη αναγκών των ωφελούμενων.

Στους σταθερούς υποστηρικτές της δομής παραμένει και το ιχθυοπωλείο που εδρεύει επί της Αγίας Παρασκευής 9, που προσφέρει κατεψυγμένα ψάρια, ενώ άμεσα επίσης ανταποκρίθηκε στο αίτημα της δομής για συνδρομή και η γνωστή εταιρεία ζαχαρωτών, προσφέροντας μεγάλη ποσότητα σε καραμέλες, τις οποίες παρέλαβε το αυτοκίνητο της δομής από την αποθήκη της εταιρείας στα Άνω Λιόσια.

«Είναι συγκινητική η σταθερή φροντίδα με την οποία περιβάλουν τη δομή οι τοπικές επιχειρήσεις, όπως είναι συγκινητική και η άμεση απόκριση στα αιτήματά μας επιχειρήσεων εκτός Χαλανδρίου. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά εκ μέρους των 1.200 ωφελούμενων», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.