Ελάτε στην παρέα μας

Φυλής

Ο Δήμος Φυλής παρέχει δωρεάν δυνατότητα e-shop στις επιχειρήσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Δυνατότητα δωρεάν παροχής ηλεκτρονικού καταστήματος μέσω νέας πλατφόρμας, παρέχει στις επιχειρήσεις του ο Δήμου Φυλής και η Περιφέρεια Αττικής. Όπως ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Δήμου Φυλής, «Θέλοντας να υποστηρίξουμε έμπρακτα τις τοπικές επιχειρήσεις, παρέχουμε εντελώς δωρεάν μια νέα πλατφόρμα υποστήριξης ηλεκτρονικών αγορών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής».

Μέσω του «Agora Delivery», μια εφαρμογή για «έξυπνα κινητά» για καταναλωτές και μια πλατφόρμα ecommerce για τους εμπόρους, παρέχεται εντελώς δωρεάν ηλεκτρονικό κατάστημα. Στην πλατφόρμα του Agora.Delivery έχουν πρόσβαση όλες οι επιχειρήσεις λιανικής με έδρα ή υποκατάστημα στο νομό Αττικής, ανεξάρτητα αν συμπεριλαμβάνονται ή όχι στους πληττόμενους Κ.Α.Δ.

Ενδεικτικά, καταστήματα με εποχιακά είδη, φαρμακεία, καθαριστήρια, βιβλιοπωλεία, είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη σπιτιού, ανθοπωλεία, καταστήματα παιχνιδιών, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία, μίνι μάρκετ, συνεργεία και βουλκανιζατέρ και όσες επιχειρήσεις χρειάζονται ένα eshop. Η εφαρμογή, περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες της λιανικής αλλά και τις υπηρεσίες.

Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα delivery και click away, με πληρωμές με μετρητά ή τραπεζικές κάρτες. Τονίζεται ότι οι επιχειρήσεις που εγγράφονται δεν επιβαρύνονται με κανένα κόστος ούτε με προμήθειες επί της παραγγελίας.

Τα βήματα απόκτησης ηλεκτρονικού καταστήματος

  • Επίσκεψη ιστοσελίδα του Δήμου Φυλής. Στα δεξιά υπάρχει ένα εικονίδιο.
  • Μπαίνουν στην ειδική ιστοσελίδα.
  • Εκεί μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους.
  • Επικοινωνεί μαζί της ειδική ομάδα για να ολοκληρώσουν την εγγραφή και την δημιουργία του δικού τους eshop.

Για τους καταναλωτές, η εφαρμογή διατίεται σε IOS και android στα παρακάτω links:
⇒ https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.agora.delivery
⇒ https://apps.apple.com/gr/app/agora-delivery/id1545626014?l=el

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες:
Γραφείο Αντιδημάρχου Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Κινητό: 6977.425.525
Τηλ.- Fax: 210.24.74.377
www.fyli.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ