Ελάτε στην παρέα μας

Φυλής

Ζεφύρι: Συνεχίζονται μέχρι 31 Μαΐου οι εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέχρι την 31η Μαΐου θα παραμείνει ανοιχτή η πλατφόρμα των εγγραφών στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ζεφυρίου για το σχολικό έτος 2021-2022. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 10 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των μέτρων περιορισμού του κορονοϊού, οι αιτήσεις εγγραφών υποβάλλονται ηλεκτρονικά (www.e-eggrafes-dpszef.gr).

Δικαίωμα εγγραφής έχουν τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει την ηλικία φιλοξενίας. Συγκεκριμένα, στους παιδικούς σταθμούς μπορούν να εγγραφούν τα παιδιά που είναι γεννημένα από 01/01/2018 έως 28/02/2019, ενώ στον Βρεφικό Σταθμό τα βρέφη και παιδιά που είναι γεννημένα από 01/03/2019 έως 28/02/2021.

Απαιτούμενα έγγραφα και δικαιολογητικά

Τα έγγραφα και δικαιολογητικά που απαιτούνται για την διαδικασία εγγραφών και επανεγγραφών, είναι:

  1. Αίτηση εγγραφής,
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τελευταίου τριμήνου. (Σε περίπτωση Συμφώνου Συμβίωσης , να προσκομιστεί και η Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού).
  3. Φωτοτυπία ταυτότητας των γονέων.
  4. Πρόσφατη βεβαίωση εργοδότη ότι ο γονέας είναι εργαζόμενος, με προσδιορισμό του ύψους των αποδοχών του και αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης ή έντυπο Ε4 (ετήσιος πίνακας προσωπικού). Για τους ελεύθερους επαγγελματίες χρειάζεται αντίγραφο Βεβαίωσης Έναρξης Επιτηδεύματος από την εφορία.
  5. Για τους άνεργους γονείς , βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ σε ισχύ.
  6. Βεβαίωση υγείας του παιδιού συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον παιδίατρο (το έντυπο της Βεβαίωσης δίνετε από τον Παιδικό).
  7. Φωτοτυπία από το Βιβλιάριο Υγείας του παιδιού, τη σελίδα με τα στοιχεία του παιδιού και τις σελίδες με τα εμβόλια.
  8. Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικού έτους 2020.
  9. Φωτοτυπία παραστατικού Δ.Ε.Η. ή Ο.Τ.Ε. τελευταίου τριμήνου ή άλλο έγγραφο στο όνομα ενός εκ των δύο γονέων.
  10. Για τις αιτήσεις επανεγγραφής βρεφών – νηπίων τα οποία πλήρωναν τροφεία, προσκόμιση της απόδειξης καταβολής τροφείων μηνός Ιανουαρίου 2021.
  11. Για την εγγραφή στον παιδικό σταθμό, παιδιών αλλοδαπών γονέων, εκτός των προηγούμενων δικαιολογητικών, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η άδεια νόμιμης παραμονής στην χώρα όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις ΚΑΙ φωτοτυπία διαβατηρίου και των δύο γονέων και του παιδιού.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: Α’ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ: 210 2312962 & 210 2312228.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ