Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Ξεκινά το Τριήμερο Φεστιβάλ Graffiti στα Άνω Λιόσια

Δημοσιεύθηκε

στις

Τριήμερο Φεστιβάλ Graffiti διοργανώνει, στις 24-25 και 26 Σεπτεμβρίου 2021, με τη συνεργασία νέων της περιοχής, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής (ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Η ΠΑΡΝΗΘΑ).

Στο Φεστιβάλ θα λάβουν μέρος γνωστοί καλλιτέχνες του είδους, που θα ζωγραφίσουν τοίχους των αθλητικών εγκαταστάσεων του σχολικού συγκροτήματος Αγίου Νικολάου. Πρόκειται για μια τριήμερη γιορτή στην οποία καλλιτέχνες και νέοι θα ζωγραφίσουν, θα μιλήσουν για τις τεχνικές και της τάσεις της συγκεκριμένης εικαστικής έκφρασης και θα διασκεδάσουν ακούγοντας μουσική.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής έχουν συμβάλει στην προετοιμασία, θέτοντας τις βάσεις για ένα δημιουργικό τριήμερο. “Στόχος μας είναι να αναδείξουμε αυτή τη μορφή έκφρασης, που αποτελεί Τέχνη και δεν έχει σχέση με τους βανδαλισμούς. Οι νέοι μας αγαπούν το Graffiti και θέλουν να δώσουν διέξοδο στην έμπνευση και στην δημιουργικότητά τους, χρησιμοποιώντας σαν καμβά τις μεγάλες επιφάνειες. Ο Δήμαρχος τους στηρίζει γιατί πιστεύει στις δυνατότητές τους και γνωρίζει ότι έχουν τη διάθεση να κάνουμε, όλοι μαζί, την πόλη μας πιο όμορφη”, δήλωσε ο Γιώργος Μαυροειδής.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ