Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

Γιορτές Πόλης: Όμορφες βραδιές πολιτισμού στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον θερινό, δημοτικό κινηματογράφο cine-ΠΑΝΘΕΟΝ, με την Σελήνη να κυριαρχεί στο στερέωμα, ξεκίνησαν οι «Γιορτές Πόλης», οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Πρώτη εκδήλωση το αφιέρωμα στους Στέλιο Καζαντζίδη και Στράτο Διονυσίου, από τη λαϊκή ορχήστρα του Ωδείου του δήμου της Αγίας Βαρβάρας.

Οι μαθητές της Μουσικής Σχολής του Δήμου με τα μπουζούκια τους, υπό τον άριστο συντονισμό του Γιώργου Κωνσταντόπουλου, ο οποίος είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια, σκόρπισαν νότες και μελωδίες στον αέρα, ανεβάζοντας την συγκίνηση και δίνοντας περιεχόμενο στην -ούτως ή άλλως-, μαγική βραδιά.

 

Την μουσική πανδαισία, ολοκλήρωσαν οι φωνές των Νίκου Καρτσωνάκη, Μπάμπη Πουρνάρα και Μαρίας Μαραγκουδάκη, ενώ, το εικαστικό κομμάτι ανέλαβαν να καλύψουν με χορευτικά στιγμιότυπα και απόλυτη επιτυχία, μαθητές και ο διευθυντής της σχολής χορού Γιώργος Χρονόπουλος.

Οι τυχεροί θεατές που βρέθηκαν, χθες βράδυ στο cine-ΠΑΝΘΕΟΝ, μετά το πέρας της εκδήλωσης, έφυγαν με την ψυχή τους γεμάτη μουσική και γαλήνη. Μία ψυχαγωγική δραστηριότητα, η οποία είχε λείψει από όλους καθώς, οι περιορισμοί της πανδημίας αποστέρησαν από όλους μας τις δημόσιες πολιτιστικές δράσεις.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ