Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για την Υπαπαντή από τα Κατηχητικά του Ι. Ν. Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού

0

Μέσα στο κατάμεστο αμφιθέατρο του 3ου & 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέου Ψυχικού, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στη εορτή της Υπαπαντής και την Ορθόδοξη Μητέρα από τα Κατηχητικά Σχολεία του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε θεατρικά δρώμενα με μηνύματα ενσυναίσθησης, τραγούδια, ποιήματα, κλήρωση δώρων, προβολή ταινίας μικρού μήκους για την εορτή της Υπαπαντής  καθώς και ευλόγηση βασιλόπιτας. Στο τέλος, παρουσιάσθηκε το νέο βιβλίο του πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Χριστοδούλου με τίτλο «Οι Τρεις Ιεράρχες – Προστάτες της Παιδείας» με αρκετές νουθεσίες και παραδείγματα από τη ζωή των Αγίων.

Η εκδήλωσε διοργανώθηκε από κατηχητές, εθελοντές, ενώ και ο Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 3ου δημοτικού Ν. Ψυχικού κ. Κολοβός Γεώργιος έδειξε την υποστήριξή του, όπως φυσικά και όλα τα παιδιά που λάμπρυναν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Τέλος, τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’, εκπροσώπησε ο πανοσιολ. Αρχιμ. π. Χριστόδουλος Κλαδίτης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.