Ελάτε στην παρέα μας

Υγεία

Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού: Διαδικτυακή ομιλία με θέμα τη φροντίδα του στόματος σε ασθενείς με καρκίνο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και το Παράρτημα της Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – ΕΑΕ Φιλοθέης Ψυχικού διοργανώνουν έναν νέο κύκλο διαδικτυακών συναντήσεων για τη στοματική υγιεινή στους ασθενείς με καρκίνο.

Η θεραπεία του καρκίνου μπορεί να έχει παρενέργειες που επηρεάζουν το στόμα σας. Συνεπώς, η ανάγκη ενημέρωσης του ατόμου με ιστορικό καρκίνου, ώστε να γνωρίζει ποια είναι τα πρώιμα συμπτώματα και να τα αναφέρει στο γιατρό του, είναι εξαιρετικά σημαντική.

Η γνώση και η προληπτική φροντίδα για τις πιθανές επιπλοκές της θεραπείας στο στόμα, συμβάλουν στην αποφυγή των επιπλοκών ή/και στη μείωση της βαρύτητάς τους.

Στο πλαίσιο αυτό η συγκεκριμένη συζήτηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 17.00-18.00 μμ με την κα Ουρανία Νικολάτου-Γαλίτη, Ογκοστοματολόγο, Επιστημονική Υπεύθυνη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του British Medical Journal Best Practice, Επιστημονική Υπεύθυνη του CureCancer, και πρώην Πρόεδρο της Ομάδας Μελέτης των Οστών του Multinational Association of Supportive Care in Cancer-MASCC, 2015-2020, και της Διεθνούς Εταιρείας Ογκολογίας Στόματος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ