Ελάτε στην παρέα μας

Πετρούπολης

Στη δημιουργία ΚΕΠ Υγείας προχωρά ο Δήμος Πετρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Πετρούπολης μέσω της Διεύθυνσης Παιδείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής, ενημερώνει τους πολίτες για την έναρξη λειτουργίας του ΚΕΠ Υγείας στην πόλη.

Το ΚΕΠ Υγείας θα αποτελέσει μια κοινωνική δομή δίπλα στον δημότη, με κεντρικό άξονα την Πρόληψη και την Προαγωγή της Υγείας.

Βασικό μέλημα του Προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση, η διοργάνωση προληπτικών εξετάσεων και η παραπομπή – διασύνδεση με δομές υγείας για όλους τους πολίτες ανεξαρτήτου ασφαλιστικής ικανότητας.

Το ΚΕΠ Υγείας θα συντονίζει:

1. Την οργάνωση προληπτικών εξετάσεων από δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς και φυσικά πρόσωπα (κατά τα Διεθνή Πρωτόκολλα) για τα νοσήματα: Καρκίνος του παχέος εντέρου, Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας, Καρκίνος του μαστού, Καρκίνος του προστάτη, Καρδιαγγειακός κίνδυνος, Ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, Μελάνωμα, Κατάθλιψη και Άνοια

2. Την δωρεάν παροχή υπηρεσιών σε ευπαθείς ομάδες

3. Την ανάπτυξη προγραμμάτων αγωγής και προαγωγής της υγείας

Για την εγγραφή τους στο ΚΕΠ Υγείας οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο: https://exetaseis.kepygeias.org/identity/account/register

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Πετρούπολης στα τηλ: 2105064076 – 2105064061.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ