Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Κορονοϊός: Ποιες εκδηλώσεις ακυρώνονται στο Δήμο Σαρωνικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Σαρωνικού και το Νομικό Πρόσωπο «Αριστόδικος», μετά τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για απαγόρευση πανηγυριών και λοιπών μαζικών εκδηλώσεων λόγω του κορονοϊού, ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με την αναβολή και ακύρωση προγραμματισμένων εκδηλώσεων.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η προγραμματισμένη για το Σάββατο 18/7 συναυλία στα Καλύβια (συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαυρεωτικής) κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο Πάνειο Όρος, στην οποία θα συμμετείχαν οι: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μπάμπης Στόκας, Ηρώ, Ερωφίλη, Αργυρώ Καπαρού και Σταύρος Σιόλας.
2. Ακυρώνονται οι μουσικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνταν την Κυριακή 26/7 στην Ανάβυσσο στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Παντελεήμονα, την Τετάρτη 5/8 στα Καλύβια για τον εορτασμό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και την Παρασκευή 14/8 στην Πέτα για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, καθιερωμένα εορταστικά δρώμενα που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιριού για τις συγκεκριμένες περιοχές του δήμου μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ