Κορονοϊός: Ποιες εκδηλώσεις ακυρώνονται στο Δήμο Σαρωνικού

0

Ο Δήμος Σαρωνικού και το Νομικό Πρόσωπο «Αριστόδικος», μετά τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για απαγόρευση πανηγυριών και λοιπών μαζικών εκδηλώσεων λόγω του κορονοϊού, ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με την αναβολή και ακύρωση προγραμματισμένων εκδηλώσεων.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η προγραμματισμένη για το Σάββατο 18/7 συναυλία στα Καλύβια (συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαυρεωτικής) κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο Πάνειο Όρος, στην οποία θα συμμετείχαν οι: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μπάμπης Στόκας, Ηρώ, Ερωφίλη, Αργυρώ Καπαρού και Σταύρος Σιόλας.
2. Ακυρώνονται οι μουσικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνταν την Κυριακή 26/7 στην Ανάβυσσο στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Παντελεήμονα, την Τετάρτη 5/8 στα Καλύβια για τον εορτασμό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και την Παρασκευή 14/8 στην Πέτα για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, καθιερωμένα εορταστικά δρώμενα που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιριού για τις συγκεκριμένες περιοχές του δήμου μας.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.