Ανοιχτή συγκεντρωση στη Σαρωνίδα για το ζήτημα διεκδίκησης των περιουσιών

0

Αναστάτωση έχει δημικουργηθεί στην τοπική κοινωνία της Σαρωνίδας με την ανακοίνωση νέων ημερομηνιών εκδίκασης ενστάσεων λόγω αμφισβητήσεων από την Κτηματική Υπηρεσία – κατά τη διαδικασία σύνταξης του Κτηματολογίου – ιδιοκτησιών ιδιωτών της Κοινότητας, μετά το πέρας και της δεύτερης αναστολής εκδίκασης στις 30/9/2020.

Επειδή όπως αναφέρεται από το Δήμο Σαρωνικού: “μέχρι σήμερα, παρόλες τις διαβεβαιώσεις – δεσμεύσεις της κυβέρνησης για οριστική διευθέτηση του θέματος με νομοθετική ρύθμιση για να πάψουν να ταλαιπωρούνται χιλιάδες συμπολίτες μας από την άδικη και παράλογη διεκδίκηση από το Ελληνικό Δημόσιο των περιουσιών τους και τις συνεχείς πιέσεις – παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής στα συναρμόδια υπουργεία Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Οικονομικών, δεν έχει δοθεί λύση στο μείζον αυτό θέμα”, ο Δήμος διοργανώνει ενημερωτική συγκέντρωση την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10:30π.μ. στην κεντρική πλατεία Σαρωνίδας για συζήτηση του θέματος και διατύπωση προτάσεων.

Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την παρουσία των αρμόδιων υπουργών και όλων των βουλευτών της Ανατολικής Αττικής, στους οποίους έχει επιδοθεί η πρόταση τροπολογίας που θα πρέπει άμεσα να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή για την επίλυση του προβλήματος.

Η συνάντηση θα γίνει σε ανοιχτό εξωτερικό χώρο με την τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων ασφαλείας μεταξύ των καθισμάτων και με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας από όλους τους παραβρισκόμενους.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.