Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Δρομολογούνται 3 μεγάλα έργα στο Μαρούσι – Υπέγραψαν τη σύμβαση Θεοδωρικάκος – Αμπατζόγλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ένταξη 3 μεγάλων έργων του Δήμου Αμαρουσίου στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και «Φιλόδημος ΙΙ».

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος υπέγραψε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 την ένταξη δύο σημαντικών έργων για το Μαρούσι στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”:

α. Κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων στο Νέο Τέρμα Αμαρουσίου ύψους 1.7 εκ. ευρώ

β. Επέκταση και κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και λοιπών υποστηρικτικών χώρων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου ύψους 1.5 εκ. ευρώ.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Υπουργός Εσωτερικών είχε υπογράψει την ένταξη στο Πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” της ανακατασκευής του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αμαρουσίου ύψους 720 χιλ. ευρώ.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της συνάντησής του με τον κ. Τ. Θεοδωρικάκο και της υπογραφής ένταξης των δύο νέων έργων δήλωσε: «Ευχαριστώ εκ μέρους των Δημοτών Αμαρουσίου τον Υπουργό Εσωτερικών για την κατανόηση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μαρούσι σε ζητήματα υποδομών και ειδικά σε τομείς όπως ασφάλεια, παιδεία και αθλητισμό, για τους οποίους πετύχαμε την ένταξη 3 σημαντικών έργων που θα αναβαθμίσουν αισθητά την ποιότητα της ζωής των πολιτών. Αποδείξαμε για μία ακόμη φορά πως με πρόγραμμα και προσήλωση στο στόχο, μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε το καλύτερο για τους Μαρουσιώτες. Συνεχίζουμε με την ίδια πολιτική βούληση να αγωνιζόμαστε για όλα τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η πόλη μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ