Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Σαλαμίνα: Ξεκινούν οι επισκευές στο Στάδιο Αίαντας και στο κλειστό γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Υπερψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, η σύναψη της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π του Δήμου Σαλαμίνας για το έργο με τίτλο: «Συντήρηση και αναβάθμιση αθλητικών χώρων στην Σαλαμίνα», προϋπολογισμού 1.200.000 ΕΥΡΩ από πόρους της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίαντας (κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου στίβου συντήρηση περίφραξης και μεταλλικών κατασκευών συντήρηση αποδυτηρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, συντήρηση φωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού και κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων) και στο γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης (κατασκευή νέου συνθετικού ελαστικού αθλητικού δαπέδου, επισκευή μεταλλικής στέγης συντήρηση αποδυτηρίων, χρωματισμών, ηλεκτροφωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού. Το έργο θα δημοπρατηθεί από το Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π. του Δήμου Σαλαμίνας και θα εκτελεστεί από την διεύθυνση τεχνικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς και Νήσων/ Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Νησιωτικών Δήμων.

Στις δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Νήσων Βάσω Θεοδωρακόπουλου Μπόγρη ανέφερε: «Το μεγαλύτερο αθλητικό έργο που έχει γίνει τα τελευταία τουλάχιστον 25 χρόνια στο νησί είναι πλέον σε τροχιά υλοποίησης! Είμαστε χαρούμενοι που επενδύουμε στον Αθλητισμό, στις υποδομές και στις νέες γενιές του τόπου μας. Είναι ένα έργο πνοής και άκρως απαραίτητο γιατί βάζει ένα λιθαράκι στην βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη της Σαλαμίνας. Το έργο ήταν ενταγμένο στο πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας από το 2015 χωρίς όμως μέχρι σήμερα να μπορεί να ξεκινήσει. Μετά την υπερψήφιση της προγραμματικής σύμβασης από το Περιφερειακό Συμβούλιο, σειρά τώρα παίρνει ο Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π του Δήμου Σαλαμίνας για την δημοπράτηση του έργου. Στόχος  μας να μην χαθεί ούτε μια ημέρα για την ολοκλήρωση του έργου και να σταθούμε αρωγοί όπου ο Δήμος Σαλαμίνας μας χρειαστεί.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ