Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Δήμος Αγ. Παρασκευής: Ξεκινούν τα έργα ανακατασκευής στα γήπεδα αντισφαίρισης

Δημοσιεύθηκε

στις

Υπεγράφη την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020, η ανάθεση της ανακατασκευής των δύο γηπέδων αντισφαίρισης που βρίσκονται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγίας Παρασκευής, επί των οδών Αιγαίου Πελάγους και Τέρμα οδού Νότου.

Το έργο, δαπάνης ύψους 23.000 ευρώ, θα ξεκινήσει την ερχομένη εβδομάδα και θα παραδοθεί πριν το τέλος Ιουλίου.

Σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση και Μελέτη, που εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία, θα ανακατασκευαστούν με ελαστικό δάπεδο, υψηλών προδιαγραφών, κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους και με ειδική απορρόφηση κραδασμών, πλήρως εξοπλισμένο με ελαστικούς κόκκους καουτσούκ, για επιφάνεια μεγέθους 1.276,5 τ.μ.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί αλλαγή του παλαιού συρματοπλέγματος περιμετρικά των γηπέδων, καθώς επίσης εργασίες συντήρησης και βαφής των κολώνων και των τοιχίων του εν λόγω αθλητικού χώρου και θα γίνει επιμήκυνση στη σχάρα υδροσυλλογής.

Η ανακατασκευή αυτή, όπως και οι επόμενες, έτυχαν της υποστήριξης και της συμπαράστασης της πλειοψηφίας των μελών της αντιπολίτευσης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, προς την κατεύθυνση της κοινής προσπάθειας για την ανάπτυξη των δομών και υποδομών του ΠΑΟΔΑΠ.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ