Ελάτε στην παρέα μας

Πετρούπολης

Συνάντηση Δημάρχου Πετρούπολης & Αντιδημάρχου Παιδείας με τον Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού & Έργων ΣΔΙΤ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, κι ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιώργος Τσιακίλος, συναντήθηκαν χθες (6/3) με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Κατασκευαστικού Φορέα Κτιριακές Υποδομές, Θανάση Γιάνναρη, και τον Γενικό Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού & Έργων ΣΔΙΤ, Θοδωρή Κυριαζόπουλο.

Η ατζέντα της συζήτησης περιλάμβανε θέματα που αφορούν, κυρίως, στην προσχολική αγωγή της πόλης. Ο Δήμαρχος κι ο Αντιδήμαρχος ενημερώθηκαν σχετικά με τις εργασίες στο 17ο Νηπιαγωγείο, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ρόδου και Έλλης, οι οποίες συνεχίζονται απρόσκοπτα και βρίσκονται εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος.

Όσον αφορά το 9ο Νηπιαγωγείο, το οποίο στεγάζεται στην Αγίου Ιωάννου σε ενοικιαζόμενο κτίριο από το 1996 και το παράρτημά του σε προκάτ κατασκευή στην οδό Μυτιλήνης, οι Κτ.Υπ. είναι σε διαδικασία απόκτησης και του συνόλου του οικοπέδου στην οδό Μετσόβου, προκειμένου να ανεγερθεί εκεί μια σύγχρονη υποδομή που θα φιλοξενεί τα παιδιά μας και ήδη καταρτίζεται η απαραίτητη μελέτη κατασκευής.

Ακόμα, συμφωνήθηκε η παροχή μελετητικής στήριξης εκ μέρους των Κτ.Υπ. προς στον Δήμο Πετρούπολης, ώστε να υλοποιηθεί η βούλησή της Δημοτικής Αρχής για τη δημιουργία κλειστών προπονητηρίων σε προαύλιους χώρους σχολείων, όπου είναι εφικτό.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ