Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πετρούπολης: Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων για τον Φεβρουάριο

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πετρούπολης ολοκλήρωσε την προγραμματισμένη διανομή τροφίμων για τον Φεβρουάριο, με είδη βασικής διατροφής μακράς διάρκειας, για τα ωφελούμενα νοικοκυριά.

Τα προϊόντα που διατέθηκαν προήλθαν από ενέργειες δικτύωσης της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στον χώρο επί της οδού Αγ. Ιωάννου 43 (πλησίον 9ου Νηπιαγωγείου), με προγραμματισμένα ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης των ωφελουμένων.

Λήφθηκαν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τίτλο: «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του».

Η Δομή εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της σε όλους όσους με την ενεργό συμμετοχή τους συνέβαλαν στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα τρόφιμα, για να καλυφθούν οι ανάγκες των ωφελούμενων και τον Φεβρουάριο, καθώς και στην ολοκλήρωση της διανομής τους από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Συμπληρωματικά αναφέρει:

“Θα θέλαμε, επίσης, ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε για τη στήριξη και τη συνεργασία:

• Τα Εκπαιδευτήρια «Αυγουλέα-Λιναρδάτου» που μας βοήθησαν με βασικά προϊόντα (δημητριακά, μπισκότα πτι-μπερ, γάλα εβαπορέ) να καλύψουμε μέρος των αναγκών του πρωινού των παιδιών της δομής.

• Το κατάστημα Μενιδίου της εταιρείας «Alfa Pastry» για τη δωρεά της (κατεψυγμένη χορτόπιτα) που προσφέρθηκε στις 13/2 σε πολύτεκνες, τρίτεκνες, τριμελείς και τετραμελείς οικογένειες”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ