«Ο ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΥΣΟΣ» έρχονται στο «Φεστιβάλ Πέτρας»

0

Το «Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας» του Δήμου Πετρούπολης σε συνεργασία με την «παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου» προσκαλούν τους μικρούς δημότες της πόλης στην παιδική παράσταση «Ο ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΥΣΟΣ» της Ξένιας Καλογεροπούλου.

Η παράσταση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 16 Ιουλίου και ώρα 21:00, ενώ έχει διάρκεια 75 λεπτά

  • Με την αγορά ενός εισιτηρίου γενικής εισόδου (αξίας 8 ευρώ) από τον ενήλικο συνοδό, δύο παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την παράσταση.
  • Κάθε ενήλικος συνοδός που έχει εκδώσει εισιτήριο αξίας 8 ευρώ δικαιούται να συνοδεύει δωρεάν έως δύο παιδιά, ενώ για κάθε επιπλέον παιδί που θα συνοδεύει θα πρέπει να προμηθεύεται ακόμη ένα εισιτήριο αξίας 4 ευρώ
  • Η προσφορά δεν ισχύει με το εισιτήριο προπώλησης αξίας 6 ευρώ
  • Το εισιτήριο της προσφοράς (αξίας 8 ευρώ) για τον συνοδό, μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα σημεία πώλησης του Δήμου, καθώς και την ημέρα της παράστασης Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 από το ταμείο του θεάτρου
  • Την προσφορά δικαιούνται όλοι οι δημότες Πετρούπολης

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Δυο ξένοι ναυαγούν πάνω σε μια στέγη… στη μέση του πουθενά! Καθώς η στάθμη του νερού γύρω τους όλο και ανεβαίνει αναγκάζονται να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και μέσα από έντονες συγκρούσεις να συνεργαστούν. Ο ένας μιλάει ελληνικά κι ο άλλος μία ξένη, ακαταλαβίστικη διάλεκτο!

Όμως, στον μαγικό χώρο του θεάτρου, όπου όλα είναι εφικτά, οι δυο ήρωες μας αποκαλύπτουν πόσο σημαντική είναι η συνεργασία η θέληση και η αλληλεγγύη, αφού καταφέρνουν, όχι μόνο να επικοινωνήσουν αλλά να γίνουν και… φίλοι!

Οι μικροί θεατές, μεταφέρονται σ’ έναν μαγικό κόσμο ξεγνοιασιάς, χαράς και περιπέτειας, ενώ τη συγκίνηση διαδέχονται τα ξεκαρδιστικά επεισόδια, η τρυφερότητα και η δράση.

Συντελεστές

Μετάφραση-Διασκευή: Ξένια Καλογεροπούλου
Πρωταγωνιστούν: Φώτης Σπύρος, Νίκος Χρηστίδης
Σκηνοθετική Επιμέλεια-Κινησιολογία: Ηλίας Μπαγεώργος
Σκηνικά-Κοστούμια: Ανθή Πετρουλάκη

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.