Ελάτε στην παρέα μας

Περιστερίου

Ιατρείο Μαστού από τον Δήμο Περιστερίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των πολιτών και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ο Δήμος Περιστερίου θα λειτουργήσει Ιατρείο, στο οποίο θα εξετάζονται δωρεάν γυναίκες, για προβλήματα μαστού. Αρωγοί, στην δράση αυτή δίπλα στη συμπολίτισσα και τον συμπολίτη, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Αντιδήμαρχος Υγείας – ιατρός καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης και η ομάδα των αρμοδίων επιστημονικών και συνεργατών του Κοινωνικού Ιατρείου και του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Περιστερίου.

Ειδικότερα, στο Ιατρείο Μαστού του Δήμου Περιστερίου θα διενεργείται προσυμπτωματικός έλεγχος του μαστού, θα γίνεται πλήρης κλινική εξέταση, θα προγραμματίζονται όλες οι απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις και θα συστήνεται η κατάλληλη θεραπευτική αντιμετώπιση.

Τις εξετάσεις θα πραγματοποιούν οι γυναικολόγοι ιατροί κ.κ. Κωνσταντίνος Βελέντζας και Σωτήρης Χούρσογλου, οι οποίοι συμμετέχουν στην εθελοντική ομάδα του Κοινωνικού Ιατρείου και του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Περιστερίου.

Οι εξετάσεις μαστού θα γίνονται στο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου (Εθν. Μακαρίου 1 – κτίριο ΚΥΒΕ, τηλ. 2105783266), μετά από προκαθορισμένο ραντεβού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ