Ελάτε στην παρέα μας

Περιστερίου

Έργα μικρών ζωγράφων θα στολίσουν την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στο Περιστέρι

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Περιστερίου φωτίζει την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (έναντι ΟΤΕ), μία από τις κεντρικότερες πλατείες της πόλης, από τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 το βράδυ, με τα έργα των μικρών ζωγράφων.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στα παιδιά και στους γονείς τους για τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες στον 10ο Μαθητικό Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής του Δήμου Περιστερίου.

Εκατοντάδες ήταν οι συμμετοχές των μαθητών της πόλης του Περιστερίου στο διαγωνισμό με θέμα: «ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ & ΠΑΙΔΙΑ – 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ». Σε όλους τους μικρούς ζωγράφους θα αποσταλούν οι αναμνηστικοί έπαινοι για τη συμμετοχή τους.

Τα 51 έργα των μικρών μαθητών που επέλεξε η επιτροπή εικαστικών των εργαστηρίων ζωγραφικής της κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ), θα εκτίθενται στους επισκέπτες μέχρι και τον Νοέμβριο του 2022, με στόχο να αναμοχλεύουν τις μνήμες της ιστορίας μας και να περάσουν το μήνυμα για ειρήνη σε όλο τον κόσμο που σήμερα όσο ποτέ άλλοτε είναι αναγκαία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ