Ελάτε στην παρέα μας

Περιστερίου

Περιστέρι: Τα έργα μικρών ζωγράφων φωτίζουν την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως

Δημοσιεύθηκε

στις

Φωτίζεται και ομορφαίνει μία από τις κεντρικότερες πλατείες της πόλης από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, με τα έργα των μικρών ζωγράφων.

Ο Δήμος Περιστερίου, με αφορμή τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, προσκάλεσε όλα τα παιδιά της πόλης στον Μαθητικό Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής, με θέμα: «200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» και τους έδωσε την ευκαιρία να φιλοτεχνήσουν.

Η συμμετοχή των μικρών φίλων ήταν τεράστια και σε όλους τους μικρούς ζωγράφους θα αποσταλούν οι αναμνηστικοί έπαινοι για τη συμμετοχή τους. Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο διαγωνισμός διεξήχθη ψηφιακά.

Η επιτροπή εικαστικών των εργαστηρίων ζωγραφικής της κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ) επέλεξε 51 έργα των μικρών μας φίλων, να κοσμούν την πλατεία. Ένας δημόσιος κοινόχρηστος χώρος δέχεται εικαστική παρέμβαση από πολίτες και ειδικότερα από τους μαθητές της πόλης.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στα παιδιά και στους γονείς τους, που εμπνεύστηκαν από τους ήρωες της επανάστασης και τα ιδεώδη της ελευθερίας και φιλοτέχνησαν.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ