Προχωρά το έργο μεταφοράς πυλώνων από τη Νέα Πεντέλη

0

Ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα η τεχνική και οικονομική αξιολόγηση των προσφορών για την ανάδειξη αναδόχου για την υλοποίηση της παραλλαγής των δύο εναερίων γραμμών 400 kV Αργυρούπολη-Κουμουνδούρου και Παλλήνη-Αγ. Στέφανος (συνολικού μήκους 3.5 km).

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά κατά την επικοινωνία της με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ κ. Μανούσο Μανουσάκη, με την επιλογή του αναδόχου το έργο ύψους 3,2 εκατ. ευρώ θα ξεκινήσει άμεσα και θα ολοκληρωθεί σε επτά μήνες. 

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη μειοδότη για τη μεταφορά των πυλώνων του ΑΔΜΗΕ από τη Νέα Πεντέλη, ολοκληρώθηκε στις 21/8/2020, όπου οι ενδιαφερόμενες εταιρίες κατάθεσαν τις προσφορές τους. Οι αρμόδιες υπηρεσίες ακολουθούν τη διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία περί δημοσίων έργων του νόμου Ν. 4412.

Ο προϋπολογισμός του έργου προκύπτει από τις προβλεπόμενες τιμές του τιμολογίου των δημοσίων έργων και περιλαμβάνει και τις απαιτούμενες αποξηλώσεις των καταργημένων τμημάτων των εναερίων γραμμών πέριξ του οικισμού της Νέας Πεντέλης.

Η Δήμαρχος Πεντέλης δήλωσε σχετικά: “Από τη πρώτη μας στιγμή στη διοίκηση του Δήμου, δουλέψαμε, ώστε το έργο να γίνει χωρίς να επιβαρυνθεί ο Δήμος μας. Το πετύχαμε! Και η επιτυχία αυτή φαίνεται ότι ενοχλεί κάποιους… Τώρα σε συνεργασία με τον ΑΔΜΗΕ, παρακολουθούμε την πρόοδο των διαδικασιών ώστε να ξεκινήσει το έργο το ταχύτερο. Ευχαριστώ ξανά τον κ. Μανουσάκη για την άψογη συνεργασία μας και για την ταχύτητα με την οποία οι υπηρεσίες του ΑΔΜΗΕ προχωρούν στην τελική επιλογή αναδόχου. Ενημερώνομαι τακτικά για το θέμα, ώστε να μπορώ με τη σειρά μου να πληροφορώ αξιόπιστα τους πολίτες”.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.