Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Πατούλης για τη φωτιά στην Πεντέλη: «Δύσκολη νύχτα, οι πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες του 112 για να μην έχουμε απώλειες»

Δημοσιεύθηκε

στις

Έκκληση στους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες του 112 ώστε να ,μην υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες από τη φωτιά έκανε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής απηύθυνε έκκληση στους πολίτες των περιοχών πέριξ της Πεντέλης όπου η φωτιά μαίνεται, να ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες του 112 ώστε «να μην υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες», ενώ παράλληλα τόνισε πως «για τις περιουσίες θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Ο Γιώργος Πατούλης που βρέθηκε στην Πεντέλη, μιλώντας στο Open, ανέφερε: «Είναι σίγουρο ότι είναι δύσκολη κατάσταση. Ο άνεμος με την έντασή του και με τη διαφορετική κατεύθυνση δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις. Γίνεται μια επιχείρηση για να μην επεκταθεί η φωτιά.

Το πολύ δύσκολο είναι ότι σε λίγη ώρα νυχτώνει και τα εναέρια μέσα δεν θα μπορέσουν να συνδράμουν. Είναι μια δύσκολη νύχτα. Οι πολίτες όταν βλέπουν το 112 να ακολουθούν τις οδηγίες ώστε να μην έχουμε ανθρώπινες απώλειες και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τις περιουσίες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ