Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Νέα δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στο Δήμο Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Πεντέλης διοργανώνει ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και πολιτών του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της Αιμοδοσίας, θα πραγματοποιηθεί παράλληλη Δράση Ενημέρωσης και Εγγραφών Δοτών Μυελού των Οστών σε συνεργασία με το Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο (Αλ. Παναγούλη 9 Μελίσσια) κατά τις ώρες 9.30-13.00.

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, τηρώντας αυστηρά τους υγειονομικούς κανονισμούς για την προστασία των αιμοδοτών.

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες κατά την προσέλευσή τους στο χώρο να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις κ.κ. Σαπουνά Θεοδώρα τηλ. 2132050017, Χατζηνικολάου Μαρία τηλ. 6937401249 και Βλάχου Αγγελική τηλ. 6944907262.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ