Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Διάθεση Σχολικών Ειδών και Παιδικών-Βρεφικών ειδών ένδυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με το Δικαιούχο Φορέα Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» (Φ.Π.Σ.Υ.Υ «Ε.Π.Ε.Κ.Α») στο πλαίσιο δράσεων για την στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δ. Πεντέλης, θα πραγματοποιήσει την 1η διάθεση σχολικών ειδών & παιδικών-βρεφικών ρούχων  σε  ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δ. Πεντέλης»,  την Δευτέρα 16  Σεπτεμβρίου  και την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρες 11.00 πμ – 14.00 μμ 

Η διάθεση των σχολικών ειδών και των παιδικών-βρεφικών ειδών ένδυσης θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου , ο οποίος στεγάζεται στο ‘’Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων’’, Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη, Μελίσσια.

Τα σχολικά είδη που θα διατεθούν  προέρχονται, αφενός, από αφιλοκερδείς δωρεές ιδιωτών και Πολιτιστικών Συλλόγων  μέσω των Παράλληλων Δράσεων Ενίσχυσης της Δομής, και, αφετέρου, από χορηγίες τοπικών βιβλιοπωλείων που στηρίζουν εμπράκτως τη δράση των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας. Τα παιδικά-βρεφικά είδη ένδυσης που θα διατεθούν, προέρχονται από αφιλοκερδείς δωρεές ιδιωτών-πολιτών που διαμένουν εντός ή και εκτός των χωρικών ορίων του Δ. Πεντέλης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ