Παλλήνης
Σε ετοιμότητα εν όψει της αντιπυρικής περιόδου ο Δήμος Παλλήνης
Το σχέδιο πολιτικής προστασίας του Δήμου Παλλήνης για την φετινή αντιπυρική περίοδο, τέθηκε επί τάπητος στη συνεδρίαση του αρμόδιου Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου.
Στη συνεδρίαση, παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν όλα τα μέτρα που έχει λάβει ο Δήμος και καθορίστηκαν οι ρόλοι και ο συντονισμός μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων. Σημειώνεται πως η Πολιτική Προστασία του Δήμου θα ενισχυθεί και με την πρόσληψη 16 πυροφυλάκων και 4 οδηγών για εποχούμενες περιπολίες, με 4μηνες συμβάσεις οι οποίες θα υπογραφούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας.
Συμμετείχαν ο Διοικητής του 12ου ΠΣ Αθηνών (Παλλήνης), Αντιπύραρχος, Βασίλης Ζαφείρης, ο Διοικητής του ΤΑ Παλλήνης, Υπαστυνόμος Α, Παναγιώτης Πετανίτης, ο Υποδιοικητής του ΑΤ Παλλήνης, Υπαστυνόμος Β, Ευστάθιος Κοταρίδης, η εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, Κορίνα Μητσάκη, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Φώτης Αβαρκιώτης, ο Διευθυντής και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Παλλήνης, Δημήτρης Λιάμης και Αθανασία Κουτρούμπα καθώς και ο Υπεύθυνος Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Παλλήνης, Γιάννης Ματσούκας.
«Με αίσθημα ευθύνης για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της υγείας και του περιβάλλοντος, θα παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και θα επεμβαίνουμε όπου απαιτείται. Διαβεβαιώνω τους πολίτες, ότι η Πολιτική Προστασία του Δήμου Παλλήνης βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα και σε διαρκή εγρήγορση», είπε μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις4 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας9 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν