Ελάτε στην παρέα μας

Παλλήνης

Σε ετοιμότητα εν όψει της αντιπυρικής περιόδου ο Δήμος Παλλήνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Το σχέδιο πολιτικής προστασίας του Δήμου Παλλήνης για την φετινή αντιπυρική περίοδο, τέθηκε επί τάπητος στη συνεδρίαση του αρμόδιου Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου.

Στη συνεδρίαση, παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν όλα τα μέτρα που έχει λάβει ο Δήμος και καθορίστηκαν οι ρόλοι και ο συντονισμός μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων. Σημειώνεται πως η Πολιτική Προστασία του Δήμου θα ενισχυθεί και με την πρόσληψη 16 πυροφυλάκων και 4 οδηγών για εποχούμενες περιπολίες, με 4μηνες συμβάσεις οι οποίες θα υπογραφούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Συμμετείχαν ο Διοικητής του 12ου ΠΣ Αθηνών (Παλλήνης), Αντιπύραρχος, Βασίλης Ζαφείρης, ο Διοικητής του ΤΑ Παλλήνης, Υπαστυνόμος Α, Παναγιώτης Πετανίτης, ο Υποδιοικητής του ΑΤ Παλλήνης, Υπαστυνόμος Β, Ευστάθιος Κοταρίδης, η εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, Κορίνα Μητσάκη, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Φώτης Αβαρκιώτης, ο Διευθυντής και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Παλλήνης, Δημήτρης Λιάμης και Αθανασία Κουτρούμπα καθώς και ο Υπεύθυνος Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Παλλήνης, Γιάννης Ματσούκας.

«Με αίσθημα ευθύνης για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της υγείας και του περιβάλλοντος, θα παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και θα επεμβαίνουμε όπου απαιτείται. Διαβεβαιώνω τους πολίτες, ότι η Πολιτική Προστασία του Δήμου Παλλήνης βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα και σε διαρκή εγρήγορση», είπε μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ