Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δήμαρχος Π. Φαλήρου: «Καλούμαστε να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου μεταξύ του δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου, του γενικού γραμματέα, των αντιδημάρχων και των διευθυντών του δήμου.

Μεταξύ άλλων εξετάσθηκαν ανά τομέα οι δυνατότητες αποτελεσματικής λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών με βάση τα διάφορα σενάρια ποσοστού στελέχωσης, αλλά και με προσωπικό ασφαλείας εάν αυτό απαιτηθεί από τις περιστάσεις.

Παράλληλα, με σχετική εγκύκλιο επικαιροποιήθηκαν οι συνθέσεις των ομάδων Πολιτικής Προστασίας του δήμου, ενώ ορίσθηκαν και νέες επιτροπές.

«Καθώς ζούμε πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους, καλούμαστε σαν Τοπική Αυτοδιοίκηση να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος και πρόσθεσε: «Σε αυτή την κατεύθυνση πραγματοποιήθηκε και η συγκεκριμένη σύσκεψη, που στόχο είχε τον σχεδιασμό λειτουργίας του Δήμου υπό ακραίες συνθήκες με ένα και μόνο ζητούμενο. Την αποτελεσματικότητα μας στη δύσκολη στιγμή. Εύχομαι να μην χρειασθεί η υλοποίηση των συγκεκριμένων μέτρων. Σε κάθε περίπτωση πάντως, λειτουργούμε συντονισμένα και πάντα σε συνεννόηση με τα αρμόδια υπουργεία και τις δημόσιες Αρχές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ