Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Συνεργασία Δήμου Νίκαιας-Αγ .Ι. Ρέντη και Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας για την εμπορική ανάπτυξη της πόλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ .Ι. Ρέντη, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, συναντήθηκε με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τρόπους στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων και εξετάστηκαν προτάσεις για τη διοργάνωση κοινών δράσεων αναβάθμισης του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης σημειώνει: «Με αφορμή αυτή τη συνάντηση με το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε τους τοπικούς επιχειρηματίες και να προωθήσουμε δράσεις που θα ενισχύουν την αγορά και την εμπορική κίνηση».

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας, κα Τρισεύγενη Δημοπούλου, ευχαρίστησε τον δήμαρχο αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Είμαι σίγουρη ότι οι προθέσεις της Δημοτικής Αρχής για μια ομαλή συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα προς όφελος πάντα της αγοράς και των εμπόρων της πόλης μας».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ