Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με βραβεύσεις προσώπων που διακρίνονται για την κοινωνική και πολιτιστική τους προσφορά θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και στις δυο δημοτικές ενότητες Νίκαιας και Αγ.Ι. Ρέντη.

Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 1η Ιανουαρίου μετά τη δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγ. Νικολάου Νικαίας θα ακολουθήσει η βράβευση της κ. Δώρας Μανωλάκου, Προέδρου των Φαρμακοποιών του Κόσμου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10, 1ος όροφος) για την πολυετή κοινωνική προσφορά της. Την εκδήλωση πλαισιώνουν : Καλλιτεχνικό Σύνολο ΚΑΠΗ , Ομάδα Παραδοσιακών Χορών Δ/νσης Αθλητισμού.

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Πνευματικό Κέντρο Ρέντη «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ» ( Μπιχάκη 15) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου και θα ακολουθήσει η βράβευση της κ. Ζαφειρίας Λαυρεντιάδου, Προέδρου του Εκπολιτιστικού-Εξωραϊστικού Συλλόγου Σταματάκη Ρέντη «Η ΙΩΝΙΑ» για την πολύχρονη προσφορά της στην πόλη. Στη εκδήλωση συμμετέχουν: Χορωδία Νίκαιας, Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ