Ελάτε στην παρέα μας

Νίκαιας - Άγιου Ιωάννη Ρέντη

«Η Κληρονομιά» του Μαριβώ στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον έρωτα δοκιμάζει ο Μαριβώ στο έργο του «Η Κληρονομιά» την Πέμπτη 22 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) στις 9 το βράδυ, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

Σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής και πολιτικής κρίσης όπως αυτή που περνούσε η Γαλλία στα μέσα του 18ου αιώνα και ενώ το τραπεζικό σύστημα είχε καταρρεύσει, δεν είναι τόσο απλό να θυσιάσει κανείς 200χιλιάδες φράγκα προκειμένου να διατηρήσει εντελώς ακηλίδωτο τον έρωτά του. Ένας έρωτας που στον κόσμο του Μαριβώ δυσκολεύεται πάντα να εκφραστεί απερίφραστα γιατί εκτός από τα όποια εξωτερικά εμπόδια, υψώνεται μπροστά του ο εγωισμός, η δειλία, και ο φόβος να ξανοιχτούμε στον ωκεανό των συναισθημάτων. Η μετάφραση είναι του Ανδρέα Στάικου και η σκηνοθεσία του Γιάννη Νταλιάνη. Παίζουν οι : Μαριλίτα Λαμπροπούλου (Κόμισα), Νίκος Νίκας(Μαρκήσιος), Γιάννης Σοφολόγης (Ιππότης), Παρή Τρίκα(Ορτάνς), Μπίλιω Μαρνέλη(Λιζέτ),Γιώργος Πατεράκης(Λεπίν).

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις για την παρακολούθηση των εκδηλώσεων δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού, self test, rapid test , μοριακό test. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση και σε όλους τους χώρους.

Δεν επιτρέπεται διάλειμμα και θα υπάρχει κενό ανά 2 ή 4 καθήμενους, ενώ η ποχώρηση των θεατών θα γίνεται σταδιακά.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ