Συνεχίζονται τα online τουρνουά σκάκι από τον ΣΟΝΦ

0

Ο ΣΟΝΦ συνεχίζει τα εβδομαδιαία Online Νεανικά Τουρνουά και Online Τουρνουά Ενηλίκων-Νέων στην πλατφόρμα Lichess, με ελεύθερη συμμετοχή.

Το 13ο Online Θεματικό Νεανικό Τουρνουά – Blender θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21/4 στις 19:15. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά που θέλουν να εξασκηθούν στα ανοίγματα. Αυτή την εβδομάδα η θέση είναι έκπληξη. Εγγραφή στο: https://lichess.org/tournament/MmvqUNr0. Για τον κωδικό πρόσβασης απευθυνθείτε στο [email protected].
Το 20ο Online Ελβετικό Τουρνουά Ενηλίκων – Νέων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23/4 στις 21:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι σκακιστές του ΣΟΝΦ και του ΠΟΣΠ με ηλικία μεγαλύτερη των 14 ετών, καθώς και οι τρεις πρώτοι νικητές του 14ου Online Ελβετικού Νεανικού Τουρνουά και οι δύο πρώτοι νικητές του 13ου Online Θεματικού Νεανικού Τουρνουά . Εγγραφή στο: https://lichess.org/swiss/nqq6BKws. Για τον κωδικό πρόσβασης απευθυνθείτε στο [email protected].
Το 15ο Online Ελβετικό Νεανικό Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Κυριακή 25/4 στις 20:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μικροί σκακιστές και σκακίστριες του ΣΟΝΦ, αλλά και όλα τα παιδιά που αγαπούν το σκάκι. Εγγραφή στο: https://lichess.org/swiss/fmt9b0fd, αφού πρώτα γίνετε μέλος στην ομάδα του ΣΟΝΦ.

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.