Πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με «σκηνή» το τρενάκι του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κρατά ζωντανό το πνεύμα των Χριστουγέννων και τις παραδόσεις του τόπου μας, διατηρώντας παράλληλα την επαφή των πολιτών με τον πολιτισμό, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας, του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Με πρωτότυπο και απόλυτα ασφαλή τρόπο διεξάγεται ένα κομμάτι των εκδηλώσεων  χρησιμοποιώντας ως «σκηνή» το τρενάκι του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας  που θα διέρχεται από γειτονιές της πόλης.
Ξεκινά, λοιπόν, ένας κύκλος ξεχωριστών διαδικτυακών συναυλιών και εκδηλώσεων, με ολιγομελή σχήματα, που θα μεταδίδονται live streaming από την ιστοσελίδα, το κανάλι στο Youtube αλλά και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου, όπως ακριβώς μεταδίδονται επιτυχημένα, ανάλογες εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη διοίκηση: «Πρόκειται για ένα σύνολο εκδηλώσεων σχεδιασμένων με τα παρακάτω κριτήρια:
Την απόλυτα ασφαλή διεξαγωγή τους σεβόμενοι πάντα την προστασία της δημόσιας υγείας τηρώντας τις σχετικές οδηγίες όπως αυτές προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία σχετικά με την πανδημία και την προσφορά θεάματος.
Την ενίσχυση της ψυχολογίας και την παροχή ψυχαγωγίας στους πολίτες μας σε αυτή την πολύ πιεστική και δύσκολη χρονική περίοδο που διανύουμε.
Την στήριξη και την προβολή της καλλιτεχνικής δραστηριότητας στη χώρα μας».

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 18.30
Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη!
Πρόκειται για μία Live Streaming εκδήλωση – αποκάλυψης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης που θα συνοδευτεί από ένα μοναδικό θέαμα με πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.
Η εκδήλωση θα συνδυαστεί με μια ζωντανή συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη που θα διεξαχθεί πάνω στο τρενάκι του Δήμου και θα περάσει από συνοικίες της πόλης.

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11.00
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την ερμηνεύτρια Αρετή Κετιμέ!
Παραμονή των Χριστουγέννων και η μοναδική στο είδος της Αρετή Κετιμέ και οι μουσικοί της, διέρχονται τους δρόμους της πόλης με το τρενάκι του Δήμου για να τραγουδήσουν παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας: Μικρασιάτικα, Θρακιώτικα, Κρητικά και Ικαριώτικα!

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 18.00
Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος με τη γνωστή ηθοποιό Παναγιώτα Βλαντή ανήμερα των Χριστουγέννων, διαβάζουν Χριστουγεννιάτικα παραμύθια ΓΙΑ τα παιδιά της πόλης ΜΕ τα παιδιά της πόλης.
Μπροστά στο τζάκι και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, οι δύο ηθοποιοί διηγούνται ιστορίες των Χριστουγέννων στα παιδιά που όχι μόνο παρακολουθούν αλλά συμμετέχουν διαδικτυακά.

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 10:00
Τα παιδιά της πόλης σας εύχονται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Πρόκειται για μια συνεργασία του Δήμου μας με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολειών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Μικρές ομάδες παιδιών από σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης συνοδευόμενα από ενήλικες θα περάσουν από δρόμους  γειτονιών της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, πάνω στο τρένο του Δήμου και… θα μας πουν τα κάλαντα!

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.