Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Πάνω από 60 εθελοντές συμμετείχαν στην αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» η αιμοδοσία που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και είχε ως σκοπό της την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου.

Συνολικά στη δράση προσήλθαν κατόπιν ραντεβού 63 άτομα και συγκεντρώθηκαν 47 φιάλες αίματος.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.) με αυστηρή τήρηση των προληπτικών μέτρων προστασίας και των οδηγιών του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας.

 

 

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας & Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης βρέθηκαν στο Π.Π.Ι.Ε.Δ., συνομίλησαν με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που διεξήγαγε την αιμοληψία, με τους εθελοντές αιμοδότες, με τους εθελοντές πολιτικής προστασίας Ν.Φ. και φυσικά με τους εργαζόμενους των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, ευχαριστώντας τους παράλληλα για την συμμετοχή και την στήριξη της συγκεκριμένης καθιερωμένης πλέον, δράσης του Δήμου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ