Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εγκαινιάστηκε το γήπεδο “Γ. Παυλάκης” στη Νέα Χαλκηδόνα [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις


Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 τα εγκαίνια του πλήρως αναβαθμισμένου νέου δημοτικού αθλητικού χώρου, του νέου γηπέδου “Γ. Παυλάκης” της Νέας Χαλκηδόνας.

“Παραδίδουμε σήμερα μετά από έναν χρόνο εντατικών εργασιών, έναν πανέμορφο αθλητικό χώρο στους νέους και στις νέες της Νέας Χαλκηδόνας, στα παιδιά όλης της πόλης μας! Μία αθλητική εγκατάσταση που δημιουργήθηκε ουσιαστικά από το μηδέν, με το κόστος του να καλύπτεται από ίδιους πόρους του Δήμου μας” ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

Τον Αγιασμό τέλεσαν ο π. Δημήτριος και ο π. Ανδρέας, ιερείς του Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Νέας Χαλκηδόνας.

Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Κουτσάκης, Χρήστος Κοπελούσος, Σωτήρης Κοσκολέτος, ο Εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος Ηλίας Τάφας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ν.Χ. Ηλίας Γκρίντζαλης, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Αγγελική Σουρτζή και Χαρά Δαρσακλή, ο γεν. γραμ. του Δήμου Γιώργος Σαραντόπουλος, ο Λευτέρης Αρχόντης και Ηλίας Χατσίκας που εκπροσώπησαν την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ομάδας του Χαλκηδονικού Γιάννης Δάρας, καθώς και σύσσωμη η ομάδα του Χαλκηδονικού, ο πρόεδρος του Άτταλου Ν.Φ. Γιάννης Τζέλης, ο πρόεδρος του Ιωνικού Ν.Φ. Χρήστος Σύλλας, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Αντώνης Παυλάκης, ο Κυριάκος Χήνας, ο Βαγγέλης Γιαννακουδάκης, εκπρόσωποι του τμήματος Αθλητισμού μαζί με παιδιά των ακαδημιών του Δήμου μας, καθώς και πολλοί συμπολίτες μας.

Αναλυτικό φωτορεπορτάζ:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ