Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Γ. Βούρος: “Είμαστε υπερήφανοι για το ποια είναι η παράταξη “Πολιτών Πολιτεία”

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιάννης Βούρος δίνει ηχηρή απάντηση σε κακεντρεχή σχόλια και συμπεριφορές που ήρθαν στην επιφάνεια μετά το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της Κυριακής 15 Οκτωβρίου.

Ο ίδιος κάνοντας λόγο για “εκδικητικούς πανηγυρισμούς” και “ασύμβατες παραταξιακές συμμαχίες” αναφέρει χαρακτηριστικά απευθυνόμενος σε όσους τον στήριξαν:

“Συνάδελφοι της “Πολιτών Πολιτεία”

Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με τους εκδικητικούς πανηγυρισμούς αυτών που ξεφτιλίστηκαν στην εκλογική αναμέτρηση του πρώτου γύρου (τέταρτοι και ασθμαίνοντες), επειδή ηττηθήκαμε με 45+1 ψήφους διαφορά. Η χαρά τους δικαιολογείται απολύτως καθώς το “τίποτα” μέσω της νίκης κάποιου τρίτου στον οποίο έβαλε πλάτη, νομίζει πως έγινε “κάτι”.

Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με τα τοξικά βέλη που εκτοξεύουν κάποιοι εναντίον μας ακόμα και τώρα μέσω αναρτήσεων και άρθρων. Κάτι που αποδεικνύει πως η αντιπαλότητα που γεννήθηκε από τον πρώτο κιόλας μήνα της Δημαρχιακής μας θητείας και ροκάνιζε την καρέκλα μας μέχρι την οριστική διάσπαση, δεν είχε πολιτικό χαρακτήρα αλλά ένα απύθμενο μίσος και ζήλια που αισθάνεται ένα κομπλεξικό κατώτερου ενστίκτου άτομο προς ένα ανώτερο.

Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με πολιτικές μαϊμούδες που πηδούν από το ένα κλαδί της μιας πολιτικής παράταξης στην άλλη και πάντα έναντι αμοιβής.

Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με αργυρώνητους “δημοσιογραφίσκους” που ανάλογα με το τι πληρώνεις παίρνεις και το ανάλογο μπόνους υποστηρικτικών άρθρων και αναρτήσεων.

Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με ασύμβατες παραταξιακές συμμαχίες από τις οποίες θα προκύψουν (μακάρι να κάνω λάθος), πολιτικές τερατογεννήσεις που θα διαλύσουν την κοινωνία του Δήμου.

Έχει όμως νόημα να θυμόμαστε και να είμαστε υπερήφανοι για το ποια είναι αυτή η παράταξη “Πολιτών Πολιτεία” και τι δώρα- έργα δεκάδων εκατομμυρίων φέρνει στον Δήμο μέσα από μια κυριολεκτικά κολοβή μειοψηφική θητεία μόλις δύο χρόνων.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ