Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ανακοίνωση της “Δύναμης Πολιτών” για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η δημοτική παράταξη «Δύναμη Πολιτών» μετά τα αποτελέσματα του β΄ γύρου των  εκλογών στο δήμο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ευχαριστούμε θερμά τους 6.339 συμπολίτες μας, που μας έδωσαν το ποσοστό του 45% στις σημερινές εκλογές. Ο λαός της πόλης μας, έστω και με την πρωτοφανή αποχή του 55%, επέλεξε τον κ. Βούρο για δήμαρχο την επόμενη 4ετία. Σεβόμαστε απόλυτα το αποτέλεσμα της βούλησης των πολιτών και συγχαίρουμε τον κ. Βούρο για την εκλογή του.
Ως Δύναμη πολιτών, με επικεφαλής τον Άρη Βασιλόπουλο, δώσαμε έναν έντιμο, υπερήφανο, αλλά και άνισο αγώνα απέναντι σε συνθήκες αδιαφανών συνδιαλλαγών, πιέσεων και ανίερων συμμαχιών. Απέναντί μας βρέθηκε ένας πρωτοφανής συνασπισμός του κατεστημένου και επιχειρηματικών συμφερόντων εντός και εκτός πόλης.
Η επόμενη μέρα για την πόλη μας θα είναι διαφορετική. Ως Δύναμη πολιτών, τιμώντας την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πολίτες, θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, προασπίζοντας τα συμφέροντα των πολλών, της ποιότητας ζωής στην πόλη μας και υπερασπίζοντας το άλσος μας, που ετοιμάζουν ήδη να διαθέσουν για «επιχειρηματική αξιοποίηση».
Την 1η Σεπτεμβρίου παραδίδουμε ένα Δήμο με πολύ λιγότερα χρέη, με υψηλά ταμειακά διαθέσιμα, μα κυρίως με δρομολογημένα μεγάλα έργα υποδομών που δεκαετίες είχε ανάγκη η πόλη μας. Η παράταξή μας θα συνεχίσει το άνοιγμά της στην κοινωνία, θα προχωρήσει στην αυτοκριτική της, μα κυρίως θα δώσει τον αγώνα για την αξιοπρέπεια αυτής της πόλης και των κατοίκων της μέσα και έξω από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Οι μόνοι χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που ποτέ δεν δόθηκαν.
Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ