Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Ένδειξη αλληλεγγύης στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας.

Η αιμοδοσία διεξήχθη την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 από κλιμάκιο του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» στην αίθουσα του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.) με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος.

Η ανταπόκριση των πολιτών αλλά και των εργαζομένων του Δήμου ήταν για άλλη μία φορά συγκινητική, δεδομένου ότι συνολικά προσήλθαν, κατόπιν ραντεβού περισσότερα από 100 άτομα και συγκεντρώθηκαν 73 φιάλες αίματος.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: «Είναι υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν σε ακόμη ένα κάλεσμα της διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας καθώς επίσης και το προσωπικό του νοσοκομείου «Γ.Ο.Ν.Κ. – Οι Άγιοι Ανάργυροι» για την άψογη συνεργασία. Οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές και πολύ δυσκολότερες σε σχέση με όσα είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, όμως η δουλειά του Δήμου, όχι μόνο δεν σταματά, αλλά σε τέτοιες περιστάσεις εντείνεται, ώστε το γρηγορότερο δυνατό να ξεπεράσουμε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση. Τέτοιες δράσεις προσφοράς αποδεικνύουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο, ότι οι έννοιες του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης δεν αποτελούν κενό γράμμα, αλλά είναι έννοιες συνυφασμένες με την κοινωνία μας. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ