«Έχουμε έγνοια για τα ζώα στην πόλη μας»
Οι «Δημοκράτες» συνομιλούν με τους φιλόζωους της Νέας Ιωνίας σε μια ειδική ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο: «Έχουμε την έγνοια τους» και θέμα γύρω από τη διαβίωση των τετράποδων φίλων στην πόλη.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Δημοτική Οργάνωση Νέας Ιωνίας του κόμματος του οποίου ηγείται ο Στέφανος Κασσελάκης.
Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Μαΐου, στο Συνεδριακό Κέντρο (Πατριάρχου Ιωακείμ 4), στις 6:30 μ.μ.
Εισηγήτρια η Δρ. Κατερίνα Λουκάκη, συντονίστρια του Τομέα Ευζωίας των Ζώων του κόμματος των «Δημοκρατών».
Ομιλητές από τη Νέα Ιωνία:
· Αργυρόπουλος Νίκος, Αντιδήμαρχος Φιλοζωικής Πολιτικής.
· Δέσποινα Θωμαϊδου, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Προοπτικής».
· Νικολέτα Σίμου, αρμόδια σε θέματα Φιλοζωίας της Δημοτικής Παράταξης «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία», γραμματέας της Συνομοσπονδίας Φιλοζωικών Σωματίων.
· Χρήστος Κανλής, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία».
· Θεμιστοκλής Ιωάννου, γραμματέας της Φιλοζωικής Ένωσης Νέας Ιωνίας (ΦΕΝΙ).
· Επαγγελματίες του Τομέα Φιλοζωίας.
· Εθελοντές με σχετική δράση στις γειτονιές.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι: Μυρτώ Κοροβέση και Δημήτρης Αγανίδης, Αντιπρόεδρος και Διευθυντής των «Δημοκρατών», αντίστοιχα.